Cu cât au crescut mărimile românilor?; câte trenuri a anulat CFR?; ce...

Cu cât au crescut mărimile românilor?; câte trenuri a anulat CFR?; ce metodă de blocat reforma au găsit grecii?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1993583740">

Concluziile primei anchete antropometrice făcută în ţara noastră în ultimii 30 de ani, al cărei scop este să stabilească noile măsuri croitoriefolosite în industria textilă, au fost, conform Gândul, că românii sunt mai înalţi cu şase centimetri şi mult mai solizi, comparativ cu aspectul lor de acum trei decenii.

Pentru că sumele cheltuite pe concedii medicale în ultimii trei ani s-au dublat, Ministerul Sănătăţii va regândi sistemul de acordare a concediilor medicale pentru a limita numărul persoanelor care beneficiază în mod fraudulos de acestea, anunţă Agerpres.

O medie de cinci călători cu bilet în fiecare vagon a fost înregistrată , scrie Gândul, la nivelul a 124 de garnituri pe care societatea CFR Călători a fost nevoită anul trecut să le anuleze.

Zeci de funcţionari ai Ministerului de Interne ocupă clădirea Imprimeriei Naţionale pentru a împiedica publicarea în Monitorul Oficial a planului de austeritate decis de Guvern, care prevede reduceri salariale pentru funcţionarii publici şi îngheţarea pensiilor în sectoarele public şi privat, conform Adevărul.

Producătorul rus de diamante Alrosa a anunţat că a devenit anul trecut cel mai mare producător de diamante, în funcţie de cantitatea livrată, depăşind compania De Beers din Africa de Sud, afectată grav de criza financiară, transmite RIA Novosti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.