De ce e bun şomajul în România?; cum dai 10 milioane de...

De ce e bun şomajul în România?; cum dai 10 milioane de euro fără licitaţie?; care e noul model de bac?

0
DISTRIBUIȚI

Există şi o parte bună a şomajului, datorită acestuia România având o creştere a productivităţii muncii de 11,3% în mijlocul crizei, elevia explicat preşedintelui Traian Băsescu cu ocazia vizitei sale oficiale în Japonia, scrie Gândul.

Investiţia de 10,7 milioane de euro în patinoarul olimpic de la Braşov s-a făcut fără licitaţie, dezvăluie Jurnalul Naţional, preferându-se  încredinţarea directă a lucrărilor, prin negociere cu un singur ofertant.

Începând cu anul viitor, liceenii vor da examen scris la bac doar la română şi la matematică sau istorie, gimnaziul va cuprinde şi clasa a IX-a, iar elevii din şcoala primară vor avea cel mult patru ore pe zi de cursuri pentru elevii – acestea sunt principalele noutăţi aduse de noua lege a învăţământului, conform Gândul.

Medicii români reprezintă acum 12% din doctorii străini de pe teritoriul Franţei, aflându-se pe locul doi după belgieni, anunţă Realitatea.net.

Hotnews anunţă că micro-întreprinderile ar putea fi scutite de obligaţia de a întocmi situatii financiare anuale, dar vor continua să păstreze înregistrări ale tranzacţiilor comerciale şi ale situaţiei lor financiare dupa adoptarea, miercuri, la Strasbourg a unor modificări la reglementările privind conturile anuale.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.