EXCLUSIV Camera de corpuri delicte a Poliţiei de Frontieră Timiş a mai...

EXCLUSIV Camera de corpuri delicte a Poliţiei de Frontieră Timiş a mai fost prădată şi anul trecut

0
DISTRIBUIȚI

Camera de corpuri delicte a Poliţiei de Frontieră Timiş a fost prădată de autori necunoscuţi, de aici dispărând mai multe baxuri cu tigari duty freeţigări de contrabandă şi alte bunuri confiscate, a anunţat în premieră Tion.ro. La Timişoara a sosit de urgenţă o echipă specială a Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru a ancheta acest caz deosebit de grav. Spargerea nu ar fi fost posibilă fără implicare cel puţin a unui poliţist de frontieră, având în vedere că depozitul prădat este într-o zonă nu tocmai accesibilă, în apropierea celui în care se află armamentul şi muniţia poliţiştilor de frontieră. Spargerea a fost descoperită la sfârşitul săptămânii trecute, dar până astăzi s-a păstrat tăcerea asupra gravului incident.

Surse bine informate care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro că nu este pentru prima oară când depozitul de corpuri delicte este prădat.


Anul trecut, din aceiaşi locaţie au dispărut patru baxuri de ţigări de contrabandă. S-a încercat să se dea vina pe cei care au adus ţigările, susţinându-se că nu ar fi venit decât cu baxurile goale, însă nu au existat probe care să confirme această variantă. Cazul a fost ţinut secret, iar ancheta declanşată a rămas, până acum, fără nici un rezultat. Comisia de anchetă de la Bucureşti va trebui să lămurească de ce nu s-au luat măsuri suplimentare de întărire a măsurilor de securitate în perimetrul sediul Poliţiei de Frontieră Timiş, în condiţiile în care conducerii IJPF Timiş i-au fost trimise mai multe rapoarte prin care se solicita, printre altele, o mai bună iluminare pe timp de noapte a zonei. Din depozit au fost sustrase câteva zeci de baxuri de ţigări de contrabandă, ceasuri contrafăcute, dar şi câteva sute de litri de alcool. Pe podeaua camerei de corpuri delicte a fost împrăştiat alcool, pentru ca să nu poată lua urma câinii special antrenaţi. Ancheta este în plină desfăşurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.