EXCLUSIV Chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei de Frontieră „Poate fi furt, poate...

EXCLUSIV Chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei de Frontieră „Poate fi furt, poate fi înscenare” UPDATE1 65 de bax-uri de ţigări şi sute de ceasuri şi parfumuri, furate

0
DISTRIBUIȚI

Şeful Inspectoratului General al Poliţiei de frontieră, chestorul Ioan Buda, a declarat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, că în chestorul buda pancheta legată de spargerea camerei de corpuri delicte a Poliţiei de Frontieră Timiş există şi o variantă surpriză. „Poate fi un furt, poate fi o înscenare. Sunt mai multe variante pe care se merge în acest dosar. Deocamdată facem cercetări”, a explicat chestorul Buda. Acesta a exclus ca furtul ţigărilor de contrabandă şi a alcoolului confiscat din sediul Poliţiei de Frontieră să fie favorizat şi de faptul că IJPF Timiş a avut o conducere interimară în ultimul timp. „Înscenarea” de care vorbea şeful Poliţiei de Frontieră române ar putea fi legată de forţarea grilajului de la depozitul prădat ca să se acopere implicare unor angajaţi ai Poliţiei de Frontieră. Purtătorul de cuvânt al IGPF, Fabian Bădilă a anunţat că „încă de vineri, Corpul de control al IGPF este la Timişoara.


Până acum, zece poliţişti de frontieră – şeful formaţiunii de pază şi nouă agenţi- sunt cercetaţi prealabil pentru neglijenţă în serviciu şi nerespectarea metodologiei de lucru. În următoarele ore se aşteaptă noi reacţii legate de incredibila situaţie de la Poliţia de Frontieră.

UPDATE1 În urma inventarului făcut în camera de corpuri delicte a Poliţiei de Frontieră Timiş s-a stabilit că au dispărut 32612 pachete ţigări fără timbru, adică 65 de baxuri, confiscate în ultimele luni, 219 parfumuri şi geluri şi 354 ceasuri. Deocamdată nu s-a spus nimic despre alcoolul care ar fi fost sustras din interirul depozitului aflat în încinta sediului IJPF Timiş. Anchetatorii de la Poliţia timiş continuă investigaţiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.