EXCLUSIV Ilie Sârbu, declaraţie bombă de la Bruxelles:”Dacă colegii îmi vor cere...

EXCLUSIV Ilie Sârbu, declaraţie bombă de la Bruxelles:”Dacă colegii îmi vor cere să rămân, nu voi trata organizaţia ca pe o amantă. Unii îşi imaginează că-s preşedinţi, făcând deja înţelegeri cu unii şi cu alţii”

2
DISTRIBUIȚI

După ce şi-a anunţat intenţia de a nu mai candida la funcţia de şef al organizaţie Timiş, la scurt timp după ce Victor Ponta intra în ilie sarbu pbătălia pentru şefia PSD, senatorul Ilie Sârbu a făcut, astăzi, o declaraţie bombă tocmai de la Bruxelles. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta declaraţiile din ultimele zile ale colegilor săi de partid legate de viitorul preşedinte al social democraţilor timişeni, Sârbu a punctat sec: „Deocamdată sunt preşedintele PSD Timiş. Se agită prea repede unii. Mai avem mult de lucru. Vor fi alegeri la fiecare organizaţie. De săptămâna viitoare, vreau să merg la fiecare comună şi oraş din judeţ pentru a analiza rezultatele de la prezidenţiale. Prima şedinţă va fi la Lugoj. Nu se vor mai organiza alegeri, conform deciziei luate la Comitetul Executiv Naţional unde au fost alegeri între congrese, cum e cazul Timişoarei. După aceea vom ajunge la conferinţa judeţeană unde cei ce doresc pot să-şi depună candidatura. Dacă colegii îmi vor cere să rămân, nu voi trata organizaţia ca pe o amantă.


Până la urmă acestei organizaţii îi datorez şi funcţia de preşedinte  la consiliul judeţean şi mandatele de senator şi funcţia de ministru. Ce să spun? Că stau de-o parte, că nu-mi pasă şi o să vin la organizaţie doar când e vorba de un mandat de senator. Care ar fi diferenţa între mine şi trădători? Unii îşi imaginează că-s preşedinţi, făcând deja înţelegeri cu unii şi cu alţii”. De altfel, vicepreşedintele PSD Adam Crăciunescu, care este şi vicepreşedinte la consiliul judeţean, a ieşit de mai multe ori în public, anunţând că activul de partid vrea ca Sârbu să rămână şef  la PSD Timiş.

Ilie Sârbu a susţinut că la prima şedinţă de Birou Executiv Judeţean  va discuta despre relaţiile cu democrat liberalii deoarece „nu există nici o înţelegere între PSD şi PD-L în Timiş. Am primit o serie de sesizări şi vreau să lămurim situaţia fără nici un fel de dubiu”. Candidatura fostului ministru al Agriculturii pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Timiş ar da peste cap planurile celor care şi-au anunţat deja   intenţia – Titu Bojin şi Marcel Mihoc.

2 COMENTARII

  1. Marcel Mihoc ar fi o varianta buna pentru PSD Timis,oare de ce nu avem coloana vertebrala daca tot am zis ca nu mai candidam domnule Ilie Sarbu,unde este cuvantul dumneavoastra,chiar asa sa pacalim oamenii din partid ,va intreb ce sa mai credem de dumneavoastra,ne-am saturat de smecherii si gargara,lasati sant altii foarte capabili . In aceste conditii vom face pasul inapoi mai multi membri, pentru ca avem o radiografie a unora deja,cunoastem dedesupturile si lingaii din anturajul unora si altora. Si sa nu subestimam tineri care daca sant corecti si nu se lasa manipulati vor duce partidul mai bine decat dumneavoastra, si nu numai pentru interesul familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.