Liberalii timişeni se păruiesc prin comunicate de presă

Liberalii timişeni se păruiesc prin comunicate de presă

3
DISTRIBUIȚI

În aşteptarea alegerilor pentru şefia PNL Timiş, competitorii se păruiesc de la distanţă prin comunicate de presă. Tonul l-a dat, nicolae robu pumni psenatorul Nicolae Robu, proaspăt ales în conducerea centrală a partidului, care, după alegerile din filiala Timişoara câştigate de moţiunea sa le-a dat, ieri, un flit public adversarilor. Într-un comunicat, Robu a constatat că „baza partidului este una sănătoasă, mult mai sănătoasă decât vârfurile autoproclamate ca atare în ultimii ani. S-a demonstrat, pe de altă parte, că Robu înseamnă pentru liberalii timişoreni mult mai mult decât un europarlamentar, doi deputaţi, un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, cinci consilieri judeţeni şi doi consilieri municipali care s-au coalizat împotriva lui, la un loc.


Scorul de 65 % contra 35 % nu mai lasă loc la ambiguităţi”.  În final i-a anunţat pe susţinătorii lui Sorin Supuran că „lupta pentru preşedinţia Filialei Timiş a PNL nu s-a încheiat, ei i se va pune punct abia în 21.03.2010”.

Europarlamentarul Cristian Buşoi a reacţionat, astăzi, tot printr-un comunicat, încercând să-i linişească pe colegii de partid că „în interiorul partidului nu are loc o „confruntare” sau „bătălie”, aşa cum apare în comunicatul domnului senator, ci o competiţie normală pentru un partid democratic”. Buşoi a catalogat referirile lui Robu la adresa  susţinătorilor lui Supuran „cât se poate de nepotrivite” şi „cel puţin neelegantă faţă de colegii care l-au primit cu braţele deschise şi care au luptat şi luptă pentru PNL şi valorile liberale de foarte mulţi ani, unii dintre ei de la începutul anilor 1990”.  Europarlamentarul i-a transmis preşedintelui interimar al PNL Timiş că „indiferent de competiţia noastră internă, să nu ne denigrăm în presă, indiferent de pasiunea pe care fiecare dintre noi o punem în această competiţie politică”.

3 COMENTARII

  1. Domnule busoi dvs.vorbiti ati facut ogasca in spatele lui robu,cu supuran si alti,lasatio mai moale tot robu castiga suta la suta, de ce doriti sa stricati ceva bun,nici nu se compara supuran cu robu,noi din teritoriu degeaba incercati sa ne prostiti tot pe robu nicolae il votam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.