Lider de sindicat şi consilier local PNL, „cel mai mare striper din...

Lider de sindicat şi consilier local PNL, „cel mai mare striper din Valea Jiului” VEZI VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Liderul de sindicat de la mina Vulcan, Aurelian Enache, care este şi consilier local PNL, a apărut, astăzi, într-un filmuleţ postat pe consilier striperinternet în timp ce face striptease în faţa unei săli de femei care sărbătoresc 8 martie. Enache este membru al comisiei de cultură, religie, tineret şi sport din Consiliul Local Vulcan. Ca un adevărat star,  Enache ajunge în mijlocul scenei – două scaune puse în mijlocul unei săli de cantină – în întuneric. În râsetele şi chiotele femeilor, aşezate la mese, Enache începe show-ul.


Fără nici o inhibiţie îşi dă rapid jos cravata, cămaşa, pantalonii şi pantofii. „Aplauze pentru cel mai mare striper din Valea Jiului”, cere DJ-ul. Asistenţa reacţioneză pe măsură cu aplauze. Rămas în chiloţi şi şosete, striper-ul e la un pas de a rămâne în costumul lui Adam, după ce un petrecăreţ vine din spate şi îi dă jos pe jumătate „textila”. Spectacolul se termină în forţă, cu liderul de sindicat agitând de zor un evantai primit de la o admiratoare.

2 COMENTARII

  1. Valea jiului ramane o parte frumoasa a eternei Romanii. Dupa ce la dat pe Luceafarul huilei, ce-a plantat impreuna cu ortacii panselute in Piata Universitatii, a continuat cu marea doamna a tineretului si sportului romanesc, Monica Iacob Ridzi, acum ne da cel mai fantastic striper. Chipandelii ar trebui sa fie invidiosi pe colaceii de grasime ai liderului de sindicat.

  2. Chiar imi pare rau de cipandelu’ din Valea Jiului, acum ca si-a dat demisia din toate functiile. O sa ramana „mineritele” neconsolate. Mai ca-mi vine sa-l invit la noi in Mehala, dar mie ca-mi fura toate babele. Pai, cand au vazut babili da pa strada ce colacei a scos la interval stimabilu’, sa vezi ce s-au pus pe „goagal” sa-l caute poate, poate gasesc adresa sa-i scrie si sa-l invite de kirwai la un spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.