Miere peste căcat

Miere peste căcat

1
DISTRIBUIȚI

Pentru orice s-ar întâmpla pe mereu surprinzătorul pământ românesc, ai noştrii guvernanţi – indiferent de culoare – găsesc câte o honeyexplicaţie. În acord cu programul de guvernare şi binele alegătorilor, bine-nţeles. Nu de mult, PRESSALERT.ro dezvăluia faptul că piaţa din Lovrin a fost construită înainte ca, oficial, să fie desemnat câştigătorul licitaţiei. Caz simplu şi clasic de puşcărie, dacă ne-am fi luat după lege. În realitate, câteva scuze care se băteau cap în cap. Plus o dojană că „nu vă place când se face ceva în ţara asta. Scrieţi de licitaţie că a fost trucată, în loc să vorbiţşi că-s oamenii bucuroşi că au piaţă nouă”. Războinicul de mucava de la Prefectură s-a înmuiat la glas când a venit vorba de fostul său coleg de partid portocaliu.


Ceilalţi luptători preaştiutori în ale anticorupţiei din PD-L au făcut de bună voie ciocu mic. Că doar sunt la putere.

Astăzi, la şedinţa Consiliului Judeţean Timiş, discuţiile s-au aprins când s-a întrebat despre modul în care drumul judeţean de la Criciova a fost asfaltat , anul trecut, fără nici o aprobare de cel care a ajuns, anul acesta, primar în localitate. Autorizaţia de construcţie a fost emisă după începerea lucrărilor, se vorbeşte de o donaţie pentru care nu există documente şi nu se ştie cine va deconta lucrările primarului portocaliu, preot la meseria de bază. Dincolo de toate bâlbâielile şefului său de partid, Constantin Ostaficiuc, întâmplător şi şeful CJ Timiş, demn de remarcat este modul în care acesta a motivat şmenul – „asta e metoda ca oamenii să nu mai aibă praf în case. Există posibilitatea acestor parteneriate public-privat. Un cetăţean a avut o iniţiativă privată. Oamenii au apreciat ce a făcut şi l-au şi votat”. Alegătorii vo fi sigur cei care vor deconta „bunăvoinţa” privată a proaspătului ales primar, care a intrat în politică ştiind că orice investiţie se întoarce măcar înzecit. Fără dubiu, preotul asfaltangiu de la Criciova este cel care, vorba poporului, a pus căcat pe clanţă. Ce mă lasă fără replică este dezinvoltura cu care Ostaficiuc toarnă mierea populistă peste.

1 COMENTARIU

  1. Incurcate e drumurile domnului. Ale domnului Ostaficiuc, ca nu altele. Pentru unii, PD minus l e mama buna ce acopera toate prostiile, ca orice mama iubitoare. Pentru noi ceilalti, este ciuma. Peste ani, in Mehala se va vorbi de „ciuma lu’ Base” cum vorbesc acum cartile de istorie de ciuma lui Caragea. Nu-i nici o diferenta. PD minus L e mai rau decat ciuma.
    Relatia poporului cu PD minus L est ca si casnicia, un butoi de cacat acoperit cu un start subtire de miere.
    Aferim, boieri dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.