Titu Bojin la un pas de a fi pus de partid să...

Titu Bojin la un pas de a fi pus de partid să rupă pisica – PSD sau funcţia de director la Ape Banat

1
DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele PSD Timiş , Titu Bojin, care este şi şi şeful Direcţiei Apelor Banat se află la un pas de a fi pus de colegii de partid să titu bojinrupă pisica. Mai precis să aleagă între funcţia politică şi cea de director al Direcţiei Apelor „Banat”. Senatorul Ilie Sârbu, preşedintele social-democraţilor timişeni, a anunţat astăzi că „PSD trebuie să-şi ia în serios rolul de partid de opoziţie în Timiş”. Întrebat de PRESSALERT.ro cum va fi în opoziţie partidul în condiţiile în care există membri PSD care ocupă funcţii de conducere în aparatul guvernamental, Sârbu a explicat că problema va fi discutată în Biroul Permanent Judeţean”unde vom decide. Să vedem dacă rămânerea unor colegi la putere e strict legată de partea profesionistă şi n-are nimic în comun cu programul de guvernare.


 Dacă oamenii sunt recunoscuţi ca specialişti în domeniu să rămână. Orice decizie este, însă, legată de guvernare. La Bucureşti nu s-a acceptat acest lucru, când a fost cazul ministrului Sârbu de la muncă. Vom decide prin vot”. Viceprimarul Timişoarei şi prim-vicepreşedinte al PSD Timiş, Sorin Grindeanu a fost tranşant, afirmând că ” părerea mea este că nu poţi fi şi la putere şi în opoziţie. Aşa ne pierdem credibilitatea în faţa electoratului”. Vizat de această decizie este vicepreşedintele Titu Bojin, care de curând a fost schimbat din funcţia lider al consilierilor judeţeni PSD la o zi după ce Ilie Sârbu declara pentru PRESSALERT.o că  „nu există nici o înţelegere între PSD şi PD-L în Timiş. Am primit o serie de sesizări şi vreau să lămurim situaţia fără nici un fel de dubiu”.

Contactat telefonic,. Titu Bojin a declarat că „Direcţia Apelor Banat nu este serviciu deconcentrat. Ilie Sârbu din câte ştiu a spus că specialiştii pot să rămână. Domnul Grindeanu insistă pe tema asta. Deocamdată nu am nici o poziţie ce aleg între funcţia din partid şi cea de la Ape. Să vedem ce o să se discute la şedinţă”.

1 COMENTARIU

  1. Domnul TITU BOJIN este un specialist,degeaba se agita uni din psd,este un om de valoare si de ce nu l-ar lua alt partid.
    Cum alti si-au aranjat la timpul potrivit ploile de ce nu ar face si domnul BOJIN,adica pentru uni se poate iar pentru alti nu.Nu va lasati domnule BOJIN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.