Un J pe(g) săptămână

Un J pe(g) săptămână

5
DISTRIBUIȚI

Fotoreporterul Adrian Pîclişan este, din această săptămână, primul colaborator PRESSALERT.ro. În fiecare sâmbătă, în cadrul rubricii „Un J pe(g) săptămână”, Adrian Pîclişan va comenta în stilul său inconfundabil o fotografie a sa. Iată prima sa însemnare.

O imagine banală cu doi băieţi banali, la prima vedere, într-un loc la fel de banal. În care, cu ceva vreme în urmă, domnul din dreapta aflat in aceeaşi ponta si bota ppostură – de de-a dreapta „stângii” – trăgea o concluzie care în ochii lui (şi nu numai) urma să-l consacre şi ca un fin analist pe lângă postura de bun “anchetator”.


Dacă domnul din stânga va confirma poziţia pe care domnul din dreapta – aflat puţin la stânga funcţie de felul în care privesti monitorul – i-o prevestea, rămâne de văzut.

Pentru neavizaţii si răuvoitorii care citesc în diagonală, de la stânga la stânga sau de la dreapta la dreapta ori de jos în sus (pentru că am observat, de prea multe ori, că nivelul de alfabetizare în newmedia, e precum semnalul la mobil) promit ca pe viitor să postez, în colţul pe care administratorul mi l-a rezervat o dată pe săptămână, imagini frumoase, colorate care să nu dea dureri de cap.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.