3 aprilie- ultima zi când se pot cere prin instanţă datoriile de...

3 aprilie- ultima zi când se pot cere prin instanţă datoriile de la firma Euromobille controlată de Nicolae Mann

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 3 aprilie, este ultima zi în care cei care au de recuperat bani de la firma Euromobille SRL, controlată de controversatul om mann nicolae 1 pde afaceri Nicolae Mann, pot depune la Tribunalul Timiş cereri pentru admiterea creanţelor. Euromobille SRL este în procedură de faliment.  Conform sentinţei secţiei comerciale şi de contencios administrativ din 1 martie, instanţa a decis ca termenul pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitoarei pentru 3 aprilie a.c., urmând ca tabelul preliminar al creanţelor să fie afişat în 16 aprilie. Contestaţiile se depun până în 5 mai, iar în 14 mai se va afişa tabelul definitiv al creanţelor.

Vă reamintim că şefii de la Euromobille SRL şi de la alte firme controlate de controversatul om de afaceri Nicolae Mann sunt investigate de procurorii DIICOT pentru una din cele mai mari acţiuni de fraudare.


Cu ajutorul unor bilete la ordin, emise fără nici un suport de administratorul de la Aton care lucra şi pentru una din firmele controlate de controversatul om de afaceri, în valoare de 75 milioane de euro şi printr-o amplă acţiune de “căpuşare” a firmei Aton, firmele lui Mann au încercat să devină peste noapte noii proprietari ai investiţiei germane.

Practic, angajaţii şi foştii angajaţi ai Euromobille, care nu şi-au mai primit salariile din luna decembrie, mai au doar ziua de vineri pentru a se constitui părţi în dosar ca să-şi recupereze banii restanţi. Pentru aceasta este necesar să completeze şi să transmită Tribunalului Timiş cererea de înscriere a creanţei în tabelul preliminar. Interesant că majoritatea angajaţilor nu au fost informaţi de acest lucru sau au aflat cu doar câteva zile înainte de expirarea termenului limită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.