Câte din apelurile de la 112 sunt reale?; de ce s-a supărat...

Câte din apelurile de la 112 sunt reale?; de ce s-a supărat Saab?; ce impozit ar putea plăti băncile?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1426113168">

Din apelurile primite de operatorii 112 la nivel naţional, doar 24 la sută reprezintă urgenţe şi necesită transferul către dispeceratele avionde urgenţă, anunţă Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, potrivit Evz.

Grupul suedez Saab îşi anulează participarea cu avioane  multirol Gripen la expoziţia Black Sea Defence & Aerospace (BSDA), decizia fiind luată după ce compania a luat notă de „recomandarea CSAT către Parlament de a se achiziţiona 24 de avioane F-16 vechi”, anunţă Money.ro.

Jurnalul Naţional scrie că Banca Mondială împrumută României 50 milioane de euro pentru ca ţara noastră să ţină sub control poluările cu nutrienţi.

O taxă bancară impusă băncilor din UE pentru profiturile exagerate, care va fi luată în discuţie de miniştrii de finanţe ai UE în această lună, ar putea genera venituri anuale de cel puţin 50 de miliarde de euro, arată un studiu al Comisiei Europene, citat de AFP.

Preşedintele Afganistanului, Hamid Karzai, ameninţă, conform celor de la Gândul, că se va alia cu talibanii, nemulţumit de presiunile externe din ultima perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.