Câte drumuri sunt sub standarde?; câţi români fac sex la birou?; cum...

Câte drumuri sunt sub standarde?; câţi români fac sex la birou?; cum te salvează reţelele de socializare?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-888587071">

Din 16.500 de kilometri de drumuri naţionale existente în România, 8.279 de kilometri sunt sub standarde, iar 63% dintre podurile sex la biroucare îndeplinesc cerinţele de siguranţă au durata de viaţă expirată, multe dintre acestea reprezentând un pericol public, anunţă Jurnalul Naţional.

Peste 30% dintre români au întreţinut relaţii sexuale la birou, iar 12% afirmă că ar fi dispuşi să facă acest lucru pentru un salariu mai mare, rezultă dintr-un sondaj de opinie, realizat de site-ul Jobsinro.ro, potrivit Mediafax.

Alexandru Mihnea Moisescu a ajuns cu o bursă postuniversitară la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Beijing, în urmă cu zece ani, iar acum ieşeanul este unul dintre cei mai căutaţi specialişti în  fitness din China, scrie Realitatea.net.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat că va finaliza într-o săptămână sau două, un proiect de lege care vizează dărâmarea gardului Palatului Parlamentului, transmite Agerpres.

Mii de turişti au încercat să afle informaţii despre reluarea traficului aerian, dar au descoperit că numeroase site-uri au cedat, din cauza numărului mare de utilizatori, salvarea fiind reţelele de socializare, notează Evz.

1 COMENTARIU

  1. Parca bantuia prin ziare o stire cu „abur” de credibilitate. Cica juna Bianca Jurca este consiliera pitziponcului. Doar consiliera, a nu se’ntelege gresit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.