Câte şaorme mănâncă românii într-o zi?; cum justifici un site de jumătate...

Câte şaorme mănâncă românii într-o zi?; cum justifici un site de jumătate de miliard de euro?; ce mai inventează chinezii?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-800574317">

Şaormeriile din România au vânzări zilnice de circa 550.000 de euro, respectiv 200 de milioane de euro pe an, echivalentul a big_shaorma220.000 de şaorme de 10 lei (2,5 euro) în fiecare zi a anului, scrie Gândul.

Greenpolis, pavilionul Românie la cea de-a 41-a ediţie a expoziţiei mondiale, care va avea loc luna viitoare, în China, are forma unui măr verde, din care s-a tăiat o felie, şi a costat aproximativ 2,5 milioane euro, anunţă Evz.

Implementarea proiectului de circa 500 de milioane de euro , eRomânia, ce îşi propune interconectarea întregii administraţii publice din ţară, se va finaliza în termen de cinci ani iar, odata cu implementarea, toţi funcţionarii de la ghişee vor dispărea pentru că plata impozitelor şi taxelor se va face exclusiv online, potrivit Ministrului Comunicaţiilor Gabriel Sandu, citat de Gândul.

România ocupă primele locuri în Uniunea Europeană în privinţa tumorilor maligne, hepatitelor, TBC-ului şi bolilor de inimă, anunţă Adevărul.

Cercetătorii chinezi vor ca în următorii ani să creeze o genă anti-obezitate după ce au descoperit modul în care acţionează gena responsabilă de îngrăşare, susţine Hotnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.