Ce a ajuns gheara Telpark

Ce a ajuns gheara Telpark

6
DISTRIBUIȚI

La rubrica „Dă un pont” am primit o fotografie care ilustrează starea în care a ajuns vestita  gheară a celor de la Telpark, spaima gheara telpark 1şoferilor care parchează pe trotuar sau oriunde nu le place celor de la Poliţia Comunitară.


Deşi ne-am obişnuit să le vedem agăţate de roţi, imaginea  doveşte că ghearele pot să ajungă şi obiecte de decor pe lângă stâlpii din oraş. Dacă-s date pe inventar angajaţilor de la Telpark, cine plăteşte ghearele pagube colaterale ale războiului cu şoferii?

6 COMENTARII

  1. Asa cum am spus si in postarea la un J pe(G) pe saptamana – „Bravo ADP”, gheara model 3 (cea din imagine) se poate demonta cu o simpla surubelnita, asa ca soferi treceti la treaba, devalizati magazinele de surubelnite si demontati singuri gheara miseleasca. Un set de surubelnite este mai ieftin decat un abonament Telpark, iar despre judecata, va spun ca Telpark a pierdut multe procese.
    Poate va veni momentu’ in care Primaria si cei care conduc miselescul sistem Telpark sa si faca ceva pentru a rezolva problemele de parcare din acest oras.
    Desi am avut abonament Telpark, zilnic in intre orele 10 – 14 nu am gasit loc de parcare in zona centrala a orasului. Asa ca am renuntat la abonament.

  2. Autodenunt:
    Subsemnatu’ Deblocatoru’ Gheara, in ziua de ieri (28.04.2010) cum ma plimbam prin centru orasului am vazut pe strada F. Merci mai multe masini cu gheara in bot (pardon, pe roata) si mi-am zis io sa aplic sfaturile lui aburici. Mai ales ca din cinci masini, trei erau ale unor buni amici de cafea.
    Astfel ca am luat o surubelnita (dar aburici m-ai pacalit, ca erau bine intepenite suruburile) dar nimica, se-nvartea in gol. Noroc ca am avut si un ciocan si am batut putin surubelnita iar cu un cleste patent am inceput sa o invart si a FUNCTIONAT.
    Cei trei prieteni au putut pleca fericiti.
    Ghearele le-am lasat acolo, pe trotuar sa fie de luare aminte si buna invatatura oricui trece prin zona.
    Dupa cateva minute au aparut si „men in blec” sa-si recupereze fiarele, ca altceva nu mai aveau de facut.
    Si incheieim cu aducerea de clade multumiri lui aburici pentru sfaturi, magazinului Praktiker pentru ustensile si dlui. Dragos Bota pentru gazduirea unor asemenea sfaturi.

  3. Deblocatorule,ce m..e,o sa-ti iei,peste cateva zile,de la amicii tai,pe care i-ai ajutat.Azi 29.04.2010,de ce prietenii tai,nu mai erau parcati pe aceeasi strada?Daca au …..sange in ei,sa le mai parcheze acolo.Garantat,le vor gasi pe Calea Sagului 147.Acolo,cu ce-i vei mai ajuta?Te crezi smecher,dar….esti prost!!!!!!!!!!

  4. @dumitrescu cristian
    Nenicule, esti varza.
    Voi face o scurta analiza a postarii tale.
    In primul rand, forma lasa de dorit. Dupa scris se vede ca esti semi-analfabet. Vericule, afla ca dupa fiecare semn de punctuatie (punct, virgula, punct si virgula, doua puncte etc) se lasa un spatiu liber.
    Alvin Toffler spunea ca in secolul XXI analfabeti sunt ce-i care nu stiu sa foloseasca un calculator. Deci, dupa unii ai chiar analfabet (vezi, io am fost un domn).
    Dupa tonul postarii, se vede ca esti un „constipat, inhibat si refulat”. De obicei, cei care o au in gura tot timpul (ma refer la bucata ai de carne care la tine ste flasca) o au mica si o folosesc cu preponderenta la urinat, ca de restu’ fie nu au auzit, fie nu stiu, fie nu pot.
    De obicei, refularile vin din perioada copilariei. Unii copii si-au surprins parintii facand sex si au ramas marcati tot restu’ vietii, cum este si cazul tau. Vrei sa vorbim despre asta? Dute mai bine la un cabinet psihologic, face minuni. O sa-mi multumesti, candva odata.
    Draga cristi, nu toti pot accepta statutul de sluga. Din tonul si exprimarea semidocta se pare ca esti angajatul Politiei Comunitare. Am auzit ca voua la angajare vi s-a facut operatie de lobotomie si au luat juma’ de creier, urmand sa-l dea inapoi la pensie. Talica, vezi ai grija ca pana atunci se poate imputii daca nu e bine criogenat. Dar si asa, ce nevoie o sa mai ai atunci?
    Daca nu intelegi postarea poti sa apelezi la profesoara de limba romana pe care ai avut-o in generala. Ea o sa-l traduca pentru tine.

    Somn usor si vise placute, draga cristi.

  5. De ce mintiti cu nerusinare?
    De fapt, toate aceste gheare au fost date jos cu cheie potrivita.
    Si eu am avut ghera pusa pe roata si am sunat un prieten din primarie, care a sunat un prieten de la politia comunitara care foarte amabil a venit si a dat jos gheara. Nici macar nu a stat la o cafea. Si tot in zona centrala a orasului.
    Eu cred ca totul este o fanfaronada a unora. De fapt, au prieteni in politie, primarie sau ADP care le rezolva deblocarile, iar noua fraiarilor ne vand gogosi. Sau poate vand gogosi si sefilor lor. Mai stii?

  6. bravo deblocatorule, esti tare. Cat despre javra aia de Dumitrescu, sper sa se duca-n jungla sa traiasca cu animalele unde-i e locul. Asta cu blocatu’ si ridicatu’ masinilor este jaf la drumu’ mare, un fel de scam, ei pun gheara, si daca pica, bine daca nu pica iar bine. Azi imi e masina blocata ca n-am platit TelParku si caut cumva sa o dau jos sa le-o duc inapoi frumos. Mi-a fost ridicata odata masina ca am parcat la handicapati(un fel de sekestru) – 8 milioane m-a costat. De data asta cu gheara lor nu-i mai las sa-mi ia banii. O sa-i dau in judecata pe hoti. HOTIIIII!!! HOTIIIII!!!!
    HOTILOR!! daca cititi sa stiti ca sunteti niste lighioane mici care nu pot sa traiasca decat din furt de la oricine. KARMA NU IARTA. o sa va moara copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.