Ce suprafaţă ocupă gropile de pe şosele?; care e ultimul stres al...

Ce suprafaţă ocupă gropile de pe şosele?; care e ultimul stres al lui Boc?; ce mai cumpără Google?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1044608952">

În momentul de faţă 80% din reţeaua de drumuri naţionale ar trebui reabilitată, suprafaţa totală a gropilor fiind de aproape 1,5 groapamilioane de metri pătraţi, iar în 2025 traficul rutier pe aceste şosele ar putea fi două ori mai intens decât cel de acum, scrie Gândul.

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, a pus la cale anul trecut, conform Jurnalului Naţional,  o adevărată inginerie financiară cu bani publici, peste 200 de milioane de euro fiind oferite fără licitaţie firmei Romairport pentru una dintre etapele programului de dezvoltare a Aeroportului Internaţional Henri Coandă – Bucureşti.

PDL-iştii îl presează pe Emil Boc să renunţe la embargoul pe care l-a impus Antenei 3 şi Realităţii TV, interzicând liderilor portocalii să mai participe la emisiunile celor două posturi, susţine Evz. 

Un nou născut din MareaBritanie a fost tratat, în premieră, cu xenon pentru a preveni leziuni cerebrale care ar fi putut apărea din cauza lipsei de oxigen, informează BBC.

Gigantul american internet Google a cumpărat societatea britanică Plink, care a dezvoltat un serviciu de identificare a operelor de artă pe telefonul mobil, plătind o sumă neprecizată, anunţă Agerpres

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Surse autorizate de pe balta din Ronat (BALTA VERDE) mi-au soptit aseara ca este o disperare maxima in Modrogan. Pai, sa nu mai apara vipurile partidului la tembelizor. Asa ceva nu se exista, pai ei care de la patuzopt incoace au combatut si tiling si tiling, clopoteii suna.
    Asa ca l-au bagat la inaintare pe Cristian ROBOCAP (III) Preda si pe Lazaroiu ROBOCAP (II) sa ceara ridicarea interdictiei.
    Acum sa nu ma intrebati cine-i ROBOCAP I. Ar trebui sa-l cunoasteti. Care-i cel mai frumos consilier prezidential si care se admira in monitoare la Antene? Nu va mai fierb este: CATAAAAAALIIIINNN AVRAMESCU.
    Cel mai capsoman consilier prezidential din 1989 pana in prezent.
    Astia daca nu apar pe sticla, dau in icter mecanic. Devin galben verzui de invidie.
    Asa ca au inceput sa-i instige pe unii si pe altii, gen TEO Trandafir sau Hoara pentru a fi abolita restrictia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.