Ce vânează rutieriştii astăzi?;în câte zile trebuie să răspundă asiguratorii?;care e noul...

Ce vânează rutieriştii astăzi?;în câte zile trebuie să răspundă asiguratorii?;care e noul record mondial la piercing?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-961426780">

Poliţiştii rutieri vor acţiona, astăzi, pe şosele pentru a verifica dacă sunt respectate regulile privind acordarea priorităţii de trecere a piercing-recordpietonilor de către şoferi, anunţă Poliţia Română, citată de Evz.

Românii nemulţumiţi de companiile de asigurări vor putea depune online reclamaţii la care vor primi răspuns în maximum 30 de zile, anunţă Gândul, citând o normă CSA, publicată în Monitorul Oficial.

După ce le-a interzis membrilor săi să apară la Antena 3 şi Realitatea TV, PD-L vrea să asmută şi CNA pe televiziunile în care este atacat partidul sau Guvernul pentru a le suspenda licenţele de emisie, susţine Jurnalul Naţional.

O agentie pentru protecţia copilului, din Marea Britanie, a anunţat că a făcut presiuni pentru ca Facebook să adauge “butoane de panică” pe paginile sale, dupa ce moartea unui adolescent a fost pusă în legaturăcu acest site, scrie Hotnews.

Un american a reuşit să doboare recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri realizate într-o singură şedinţă, fiindăpuns cu 1.501 ace în zona spatelui şi a picioarelor, informează AFP

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.