Cum blochează deficitul bugetar autostrăzile?; cu cât se scumpesc poliţele obligatorii?; ce...

Cum blochează deficitul bugetar autostrăzile?; cu cât se scumpesc poliţele obligatorii?; ce rachetă pregătesc americanii?

0
DISTRIBUIȚI

Pentru a nu majora deficitul bugetar, România a renunţat la finanţări europene nerambursabile de 875 milioane de euro, Ministerul asfaltareTransporturilor primind doar 8,5% din suma necesară pentru cofinanţarea proiectelor, dezvăluie Gândul.

Poliţele de asigurare obligatorie a maşinilor vor fi, în următorii cinci ani, mai scumpe decât cele CASCO din cauza creşterii despăgubirilor şi a scăderii preţurilor la asigurările facultative, anunţă Evz.


Costel Busuioc, omul a cărui viaţă s-a schimbat radical după ce a câştigat concursul „Hijos de Babel”, povesteşte despre greutăţile de care se loveşte acum, când învaţă să cânte „după carte” într-un interviu pentru Jurnalul Naţional.

Medaliată cu aur la Europenele de la Viena, Alina Dumitru preferă să se antreneze în Ungaria pentru că în ROmânia condiţiile sunt puţin mai bune decât în timpul regimului comunist, scrie Gândul.

Armata americană intenţionează să dezvolte o nouă generaţie de rachete ultra-rapide, care vor avea o viteză de şapte mai mare decât cele existente în prezent şi  care pot lovi orice colţ al Pământului în mai puţin de o oră, conform Hotnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.