Cum devine ghicitul în cărţi meserie?; ce se întâmplă cu imobiliarele?; de...

Cum devine ghicitul în cărţi meserie?; ce se întâmplă cu imobiliarele?; de ce iubeşte Berceanu regii asfaltului?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-327436632">

Ghicitul în cărţi, cafea sau tarot ar putea devenei o nouă meserie, introdusă chiar în nomenclator, potrivit unei propuneri legislative vrajitoare pprivind practicile oculte, anunţă Evz.

După ce au tot scăzut preţul locuinţelor în doi ani de criză, dezvoltatorii cer din nou mai mulţi bani pe apartamentele noi, în timp ce preţurile locuinţelor vechi scad în continuare, anunţă Realitatea.net.

Radu Berceanu a explicat, într-un interviu acordat Gândul, că-i susţine pe regii asfaltului pentru că plătesc impozite, inclusiv pentru maşinile de lux, în România şi angajează muncitori autohtoni.

Doi profesori de psihologie de la Universitatea Delaware au descoperit că femeile geloase sunt atât de distrase de starea emoţională încât nu mai reuşesc să identifice lucrurile pe care le caută, arată Science Daily.

Magma din vulcanul islandez care erupe de câteva zile se apropie de craterul unui vulcan vecin, mult mai mare, acesta putând să-şi reia activitatea, susţin geologii, citaţi de Antena3.ro.

1 COMENTARIU

  1. Domnu’ Dragos, celor de la Evz sa le transmiteti ca sunt cam in urma cu stirile. Pai, chestia cu vrajitoria a initiat’o pitziponcu’ de serviciu. Cum care? Aliiiin „Langos” Popoviciu.
    Pai, daca PD minus L nu a reusit sa starpeasca criza, macar sa dea la popolatie liber de dezlegare de cununi, de blesteme si descantece si ce’o mai fi facand stimatele „vrajitoare”. Asa poate se activeaza iar puterea Flacarii Violet.
    Pai, intre doua contracte banoase cu statul si infulecarea de langosi, ca de datu’ din pedale mai rarut, deputatul Langos initiaza o lege care sa reglementeze vrajitoria. Iar, daca mama Omida si urmasele ei gresesc sa fie bagate le cremenal.
    Bai, vericule in evul mediu astea erau arse pe rug find considerata o activitate ilicita. Brrrr. Iar acum tu vrei sa o legalizezi, s’o taxezi si in caz de … sa trimiti Garda Financiara, Protectia Consumatorului, Politia Sanitara si ce organe or mai fii sa le amendeze pe vrajitoare. Pai, vericule, daca ele dau cu bobu’ stiu cand vine Garda si inchid sandramaua si de pomana ai muncit si tu si colegii tai.
    Gigele, voi in parlamemtu’ ala faceti ceva sau o frecati la rece?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.