Cun vede FMI reforma Boc?; cine pregăteşte celularul antitero?; ce legătură este...

Cun vede FMI reforma Boc?; cine pregăteşte celularul antitero?; ce legătură este între sex şi hipertensiune?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1587855787">

Reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu, spune că anul acesta Guvernul nu a făcut mare lucru în ceea ce priveşte celular antiteroreformele economice stabilite cu Fondul şi că reducerea bugetului de salarii al bugetarilor asumată de Executiv nu este negociabilă, conform Gândul.

Deşi mai-marii Ministerului Dezvoltării se aşteptau la un succes răsunător al programului „Zece case pentru specialişti”, doar un sfert dintre primarii de la sat s-au arătat dispuşi să pună la bătaie terenuri pentru viitoare locuinţe ale bugetarilor dispuşi să lucreze în mediul rural, scrie Evz.

Murăturile, zacusca sau dulceaţa de casă ar putea intra, în perioada următoarem pe raftuile din supermarketuri în standuri speciale, anunţă Antena3.ro.

Autorităţile americane vor să introducă în telefoanele mobile un cip care să depisteze o mare varietate de gaze toxice şi să alerteze utilizatorul, potrivit Evz.

Aproximativ un sfert dintre brazilieni suferă de hipertensiune, iar ministrul sănătăţii din această ţara le-a recomandat conaţionalilor  o viaţă sexuală mai intensă ca soluţie pentru problemelor lor, notează Realitatea.net.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.