Deputatul Popoviciu, coleg de campanie cu directorul de la care a închiriat...

Deputatul Popoviciu, coleg de campanie cu directorul de la care a închiriat pe nimic Clubul CFR

1
DISTRIBUIȚI

Apar noi detalii interesante despre modul în care  clubul CFR din Timişoara a fost închiriat şi depsre legăturile dintre cei implicaţi în alin popoviciu vip pacest „tun”. Vă reaminitim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit, ieri, faptul că regionala CFR Timişoara a închiriat un spaţiu de o mie de metri pătraţi, situat în zona ultracentrală a Timişoarei, cu doar 4.000 lei pe lună firmei Prozax SRL Timişoara. În această societate sunt acţionari deputatul PD-L Alin Popoviciu şi soţia acestuia. Preţul pieţei pentru un metru pătrat pentru un spaţiu în zona în care este amplasat clubul CFR este între 20 şi 25 de euro, în această perioadă de criză. Contractul de închiriere mai are un alt mare avantaj pentru firma deputatului – este valabil 15 ani.


Afacerea a fost încheiată înainte de alegerile prezidenţiale de anul trecut. O posibilă explicaţie a acestui contract extrem de defavorabil CFR este aceea că, de fapt, nu este decât primul pas pentru cumpărarea spaţiului ultracentral la un preţ extrem de avantajos de către chiriaşi. Mai ales că oficialii CFR au anunţat că se pregătesc să vândă o parte din patrimoniu în încercarea de a mai acoperi găurile negre de la compania naţională. 

„Eu nu ştiu a cui e firma. Nu e treaba mea că e a deputatului Popoviciu”, a susţinut directorul Regionalei CRF Timişoara, Valeriu Trică, în declaraţia de ieri dată PRESSALERT.ro. „Întâmplător”, atât Popoviciu, cât şi Trică sunt membri ai PD-L. „Întâmplător”, cei doi au fost văzuţi de foarte multe ori împreună, deputatul prezentântu-l pe Trică „amicul meu, directorul de la regională”. „Întâmplător”, Popoviciu şi Trică au fost printre cei mai frenetici activişti portocalii în colegiul Sânnicolaul Mare, unde este parlamentar acţionarul de la Prozax SRL. Întrebat dacă a făcut campanie împreună cu Alin Popoviciu, directorul regionalei CFR, Valeriu Trică, a răspuns extrem de nervos „ce e treaba ta, mă?”.

1 COMENTARIU

  1. Domle, hac. Cer scuze. Io n’am crezut ca exista organizatia GIGELILOR, da’ vad ca m’am inselat. Si cred ca scopu’ suprem in viata a membrilor GIGELI este sa manance cat mai multi langosi.
    Pai, cu diferenta de chirie dom deputat GIGEL poate sa-si cumpere 383 de langosi zilnic timp de 100 de ani sau 2557 de langoase zilnic timp de 15 ani cat dureaza contractu’ de inchiriere.

    Esti tare, nene.
    Dar mai am un sfat pentru dom’ deputat: Incercati si pe cei cu branza si marar, de la „ocsco piat'”, este dementiali.

    Iar depre organizatie, am zis dom prefect este cel mai GIGEL dintre prefecti si cel mai prefect dintre GIGELI, acuma n’o pot intoarce ca la Braila. Dar cred ca se potriveste la postul de Vice-GIGEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.