EXCLUSIV Miliardarul Tender ameninţă cu falimentul FC Timişoara pentru că nu a...

EXCLUSIV Miliardarul Tender ameninţă cu falimentul FC Timişoara pentru că nu a restituit împrumutul din 2008

0
DISTRIBUIȚI

Discuţiile de ieri de la Consiliul Judeţean Timiş pe tema viitorului SC Inter Center Service SA au făcut să se ajungă şi la cele cinci ovidiu tendermilioane de lei cu care a fost majorat capitalul de către firmele miliardarului Ovidiu Tender, care a devenit astfel acţionar majoritar în dauna CJ Timiş. Conform înţelegerii, banii urmau să fie folosiţi pentru renovarea fostei vile a lui Nicolae Ceauşescu de pe bulevardul CD Loga din Timişoara. Surpriză mare însă -banii au fost daţi cu împrumut echipei FC Timişoara în septembrie 2008. Atunci, Marian Iancu a anunţat cu surle şi trâmbiţe că se retrage de la echipa alb-violetă, iar prietenul său Ovidiu Tender a fost prezentat timp de mai multe săptămâni ca viitorul investitor.


Ba mai mult s-a anunţat că Tender ar urma să intre la FC Timişoara prin intermediul firmei Inter Center Service, în care acţionar minoritar este Consiliul Judeţean Timiş. Preşedintele CJ Timiş, democratul Constantin Ostaficiuc anunţa, la vremea respectivă chiar demararea negocierilor cu Iancu. Discuţiile au rămas fără nici un rezultat concret, Iancu rămânând, în continuare, la echipă.

Mai multe surse au confirmat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, faptul că la discuţiile de ieri Ovidiu Tender a făcut mai multe precizări. Acesta a spus că în 2008, a împrumutat clubului FC Timişoara, cu acordul lui Ostaficiuc, cele cinci milioane de lei cu care urmau să se facă investiţiile la Inter Center Service. Pentru că Marian Iancu nu a restituit nici până acum banii, Tender le-a spus celor de la Consiliul Judeţean Timiş că va trece la executarea clubului de fotbal şi s-ar putea ajunge până la a cere în instanţă falimentul societăţii comerciale care administrează echipa de fotbal, au precizat aceleaşi surse. Marian Iancu nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material pentru a-şi spune punctul de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.