EXCLUSIV Sorin Grindeanu: „Nimeni nu are trecut partidul ca proprietate personală în...

EXCLUSIV Sorin Grindeanu: „Nimeni nu are trecut partidul ca proprietate personală în CF”

5
DISTRIBUIȚI

Demisia surpriză a viceprimarului Timişoarei, Sorin Grindeanu, din funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Timiş a provocat reacţii sorin grindeanudure din partea preşedintelui filialei senatorul Ilie Sârbu. Acesta a susţinut printre altele că Grindeanu „nu reprezintă o personalitate a partidului, a fost printre cei toleraţi”. După congresul PSD care l-a ales pe Victor Ponta ca preşedinte, Grindeanu a fost cel care a preluat în totalitate discursul anti-PD-L al liderului social-democrat, în timp ce Ilie Sârbu a preferat să amâne discuţia despre rămânerea liderilor locali ai partidului în funcţii ale structurii guvernamentale.

 Sorin Grindeanu a acordat, în urmă cu puţin scurt, un scurt interviu în exclusivitate PRESSALERT.ro.

– De ce aţi demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Timiş?

– Motivele exacte pentru care am făcut acest gest le voi prezenta colegilor de partid în şedintele de la PSD, în cadru statutar.


Mi-am dat demisia doar din această funcţie. Rămân preşedintele organizaţiei Timişoara a PSD, atâta timp cât am susţinerea colegilor. Mă voi preocupa în continuare de proiectele de la muncipiu.

– Veţi candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene?

– Nu ştiu. O să văd. Asta nu hotărăşte nici Ilie Sârbu sau Sorin Grindeanu. Hotărăsc membrii de partid. Nimeni nu are trecut partidul ca proprietate personală în CF. 

– Aţi discutat cu Victor Ponta despre această demisie?

– Da, dar nu mai vreau să fac nici un fel de alt comentariu.

5 COMENTARII

  1. Asta pare un fel de: Adio, dar raman cu voi.

    Dom’ Sorin, membrii de partid hotarasc daca ajungi intr-o fonctie, exercitandu-si votul. Dar ca sa te voteze cineva, trebe sa candidezi. Iar asta nu hotarasc membrii de partid, ci mataluta.

  2. Sorin Grindeanu in functia de presedinte PSD Timis este, fara indoiala, una din putinele variante ca sus-numitul partid sa treca in frunte in optiunile electoratului din judetul nostru si, mai ales, in Timisoara.

  3. Sorin grindeanu cred ca a ramas singura speranta pentru relansarea PSD in judetul Timis.Cred ca este singurl\ul lider din psd timis care poate sa tina fata pdl,daca ramane tot ilie sarbu situatia va fi foarte nasoala pentru psd timis,poate chiar vor deveni o anexa a pdl timis.
    mentionez faptul ca nu sunt membru/simpatizant nici pdl nici psd ci doar un simplu cetatean interesat de viata politica locala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.