Ilie Sârbu s-a retras oficial din cursa pentru şefia PSD Timiş UPDATE...

Ilie Sârbu s-a retras oficial din cursa pentru şefia PSD Timiş UPDATE Scrisoarea senatorului trimisă activului de partid

2
DISTRIBUIȚI

Ilie Sârbu a confirmat oficial retragerea sa din cursa pentru şefia PSD Timiş. Surse social democrate au confirmat faptul că ilie sarbu psenatorul Ilie Sârbu a declarat că nu va mai candida în cadrul Biroului Comitetului Judeţean . Răsturnarea de situaţie provocată de anunţul lui Sârbu intervine după conflictul izbucnit între acesta şi preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, ca re a demisionat din funcţia de primvicepreşedite al organizaţiei judeţene. Declaraţia lui Sârbu vine la câteva zile după ce ginerele său, Victor Ponta, preşedinte PSD, susţinea într-o emisiune televizată că Ilie Sârbu s-ar putea să nu-şi mai depună candidatura. De altfel, atunci când Ponta a intrat în cursa pentru şedia social-democraţilor, socrul său a declarat că nu mai vrea nicio funcţie politică, dar ulterior s-a răzgândit.

UPDATE Senatorul Ilie Sârbu a preferat să-şi explice decizia nu privindu-şi colegii faţă-n faţă, ci prin intermediul unei scrisori citită de prim-vicpereşedintele interimar al PSD Timiş, Titu Bojin.


” Prin prezenta, respectuos vă informez că am luat hotărârea să nu mai candidez la alegerile din 27 mai pentru un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş. În aceste momente, recunosc, delicate pentru mine, nu aş putea să trec cu vederea efortul pe care membrii noştri l-au făcut în aceşti şase ani şi aş dori să le aduc sincere mulţumiri, asigurându-i de tot respectul şi consideraţia mea. Doresc celor care vor prelua conducerea după 27 mai să aibă succesele pe care eu, împreună cu voi toţi, nu le-am putut obţine şi Organizaţia PSD Timiş să devină, aşa cum se obişnuieşte să se spună, <<premiantă>”, le-a transmis Sârbu.

Imediat, Titu Bojin a anunţat că în această situaţie intră şi el în cursa pentru şefia organizaţiei, alături de trezorierul Marius Mihoc. Preşedintele filialei Timişoara, Sorin Grindeanu a precizat că „am luat în calcul şi această variantă, dar dacă intri în competiţie trebuie să ai un program şi un proiect politic pe care să-l prezinţi colegilor. La momentul oportun, voi anunţa decizia mea”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.