Pe ce loc sunt în lume birurile româneşti?; cum a fost Boc...

Pe ce loc sunt în lume birurile româneşti?; cum a fost Boc clonat?; ce „gaură” au dat preoţii pedofili Bisericii romano-catolice?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1663683714">

România este ţara cu cele mai multe taxe şi impozite din Uniunea Europeană şi pe locul patru în lume, cu cele 54o de biruri bani taxeidentificate într-un studiu al Băncii Mondiale, citat de Antena 3.ro.

Cea mai mare familie din România poartă denumirea de cod: CNADNR, 400 de angajaţi fiind legaţi strâns de relaţii de rudenie sau de afa­ceri, dezvăluie Jurnalul Naţional.

La numai câteva ore după ce premierul Emil Boc a promis că îşi va face pagină de Facebook, cont pe Tweeter şi blog personal, două conturi false au apărut, conform Realitatea.net,  pe internet.

Pasagerii din avioanele aparţinând statelor UE vor fi în următorii ani monitorizaţi video şi audio în permanenţă, iar în toalete vor fi instalazi senzori pentru explozibili în încercarea de identificare cât mai rapidă a teroriştilor, anunţă Gândul.

Hotnews scrie că scandalurile de pedofilie din jurul preoţilor au costat Biserica Romano-Catolică din Statele Unite ale Americii aproape 3 miliarde de dolari, însă numai o parte dintre autorii acestor infracţiuni sunt la închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.