Primarul PD-L de Gătaia, scăpat de procurori, trimis în instanţă de judecători

Primarul PD-L de Gătaia, scăpat de procurori, trimis în instanţă de judecători

1
DISTRIBUIȚI

Făcut scăpat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, primarul pedelist din Gătaia, Iosif Şargan a fost trimis în justitiejudecată în urma unei decizii definitive a Tribunalului Timiş. Conform site-ului timisoara.RO, instanţa a admis recursul împotriva deciziei prin care Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta a hotărât să-i scoată pe cei trei inculpaţi de sub urmărire penală. 

Împotriva primarului din Gătaia şi a angajaţilor a fost depusă o plângere penală prin care se sesiza faptul că o clădire din patrimoniu comunei Gătaia a fost vândută la un preţ subevaluat, fără licitaţie.


Clădirea avea valoarea de 150.000 lei şi a fost vândută cu aproximativ 30.000 lei, ajungând în proprietatea soţiei şefului de post din perioada 2004-2005. În mod ciudat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta a dispus scoaterea de sub urmărire penală a lui Şargan şi a celorlaţi acuzaţi, refuzând de mai multe ori propunerile poliţiştilor de trimitere în judecată a suspecţilor. Împotriva acestei decizii s-a făcuit plângere  la Judecătoria Deta, care a menţinut hotărârea. Tribunalul Timiş a defiinţat rezoluţia în parte şi a dispus trimiterea în judecată a primarului din Gătaia şi a altor doi angajaţi – secretarul Florin Gheţa şi Rodica Bistran, responsabilă cu controlul financiar preventiv. Şargan urmează să fie judecat sub acuzaţiile de fals intelectual, uz de fals, şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

1 COMENTARIU

  1. Apai, domnu’ Bota io nu mai inteleg nica. Parerea mea, ca justitia asta pentru unii e muma iar pentru altii …
    Pai cum e posibil ca o judecatoare sa primeasca NUP-ul in trei zile, iar saracu’ primar sa stea cu sabia lu’ Damocles timp de 5 ani.
    Pai, dreptate e asta.
    Doamna cu cosoru’ e rezolvata mintenas, nici bine nu s-au imprastiat aburii peste baltile Mehalei, iar domnii primari sunt tinuti in sah de „coana Justitica” pana intervine prescriptia faptelor.
    Dar se pare ca mergem pe drumu’ cel bun. Cica maharii aia mari de la CSM, au hotarat sa-l dea in primire pe Costiniu, jude mare la Inalta Curte de Cascatie si „uneori” Justitie si au aprobat cererea DNA de arestare. Acum ramane de vazut daca colegii lui domnu’ jude, vor avea sange in „cojones” pentru a dispune arestarea.
    Io, i-as face o propunere dlui. jude Costiniu sa ceara stramutarea judecatii la Timisoara, ca atunci in „maxim” trei zile va obtine NUP-ul de la dna. procuror Tufariu (doar este experta in domeniu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.