Propriul iepuraş de Paşte

Propriul iepuraş de Paşte

0
DISTRIBUIȚI

În fiecare an avem 3 sărbători majore: Paştele, Crăciunul şi Anul Nou, prilej pentru a face impărţi cadouri şi un pahar cu vin ou de pasteîmpreună cu rudele, prietenii sau vecinii noştrii. Partea mai puţin plină a paharului este că aceste sărbători reprezintă de multe ori, pe lângă bucuria reîntâlnirii cu cei dragi şi găuri în bugetele noastre!


Ca şi consumator, online vei găsi cu siguranţă produsele căutate mult mai ieftin ca în magazinele aflate în oraş, preţul scăzut al acestora fiind datorat în primul rând tăierii intermediarilor şi a comisioanelor acestora, precum şi a adaosurilor cumulate din diverse chirii sau taxe aplicate de stat magazinelor.

Revenind la întrebarea iniţială, cum poţi profita de sărbatori online  iata câteva din soluţiile existente acum, prin care poţi să îţi rotunjeşti veniturile din internet:
1.


Ebay.com sau okazii.ro – comerţ cu amănuntul online. Poţi să vinzi şi să revinzi aproape orice pe site-urile de licitaţii electronice, de la ouăle inscripţionate până la stocuri de animale vii – miei sau iepuri. Absolut orice poate fi licitat de catre tine pe aceste site-uri, profitul fiind dat doar de abilitatea ta de a prezenta şi vinde un produs.

2. eCommerce de sărbători – 365 de ore de muncă pentru o săptămână de vânzări. În câţiva paşi simpli – îţi creezi un site care să faca un singur lucru: să vândă produse pentru Paşte, nu contează dacă vorbim de ouăle încondeiate mai sus sau de felicitări. Câte o oră de lucru la site pe zi timp de un an de zile, dedicată promovării online a site-ului,  ar trebui să te pună pe harta comertului electronic in preajma Paştelui.

3. eBook. Print. Te-ai găndit să scrii o carte electronică ?  Poate fi orice, de la o poveste pentru copii până la un referat despre “Patimile lui Iisus”! Sau poţi să treci graniţa online/offline oferind românilor din diasporă un site de pe care pot să trimită felicitări prin poştă rudelor din România! Oricare dintre aceste idei poate fi pusă în aplicare şi înainte şi după Paşte.
Hristos a înviat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.