Bravo ADP!

Bravo ADP!

5
DISTRIBUIȚI

Bravo ADP! Iată că se poate organiza ceva profesionist în oraşul acesta. O singură remarcă pentru cei de la achiziţii. Pe viitor bravo adp pîncercaţi şi cu alte culori.


Şi dacă violetul e monopolul cuiva din primărie, luaţi legătura cu cei de la Iulius Mall. Poate veţi afla cum de le-a trecut prin cap să dea nume de culori acelor parcări supraetajate şi gratuite. Pe viitor mi-aş dori să văd prin oraş blocatorul albastru sau blocatorul portocaliu la treabă. Nu de alta, dar violetul e pentru cei care au înţeles să fie mai puţin egoişti şi să lase maşinile parcate la mama acasă(sau nu).

5 COMENTARII

  1. @adi
    Scuze.

    @vlad
    Am o bursita vis-a-vis de cele doua (judecatoare si procuroare).
    Pe mine m-a interesat cazul in sine. Chiar si acum dupa multe saptamani sunt socat ca in Romania se poate intampla asa ceva. Adica sa existe o viteza de reactie a sistemului judiciar pentru a albii pe cine. Mai ceva ca Arielu’.
    Altfel, pe mine nu ma intereaseaza cele doua personaje. Nici nu le cunosc. Chiar nu le-am vazut prin peregrinarile mele, sau poate am trecut pe langa ele prin oras fara sa stiu cine sunt. Chiar imi sunt indiferente.

    Referitor la poza, vreau sa spun ca fapta a fost o manarie a celor de la ADP. De fapt, au motat indicatorul noaptea iar dimineata au venit cu ghearele – model 3.
    Astia, chiar sunt culmea. Prima gheara se demonta in 2 minute si te murdareai tot. A doua gheara se demonta in 45 de secunde dar iti trebuia o ranga. Asta se demonteaza in 20 de secunde cu o surubelnita putin boanta.
    Ar mai fi de comentat vis-a-vis de legalitatea actiunii de blocare a rotilor, dar cine sa-i traga la raspundere cand judecatorii si procurorii beneficeaza gratuit de tichete TELPARK. Din cate am auzit, de la alti aburici din alte zone ale Cimisorii, se poate castiga doar daca stramuti procesele in alte judecatorii. Dar asta presupune, timp si banii. Exact pe asta mizeaza ADP-ul si onor conducerea. Iar daca le faci o plangere penala, intra in actiune vreun procuror Ariel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.