EXCLUSIV Victor Ponta: „Dacă doresc să mă ajute, Sârbu şi Grindeanu pot...

EXCLUSIV Victor Ponta: „Dacă doresc să mă ajute, Sârbu şi Grindeanu pot să găsească, împreună, soluţiile cele mai bune”

1
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a acordat un interviu, în exclusivitate, PRESSALERT.ro, în care vorbeşte despre conflictul din PSD victor ponta 100 pTimiş. Timp de o săptămână,  cât a trecut de la demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi reacţia extrem de dură împotriva acestuia a senatorului Ilie Sârbu, Ponta a evitat să facă orice comentariu.

– De ce aţi fost de negăsit, până acum, pentru a comenta situaţia de la PSD Timiş?

– Am întârziat să am o poziţie publică deoarece sunt foarte afectat personal de ce s-a întâmplat. Atât Ilie Sârbu, cât şi Sorin Grindeanu sunt foarte apropiaţi de  mine şi au avut un rol decisiv în decizia mea de a candida pentru funcţia de preşedinte al PSD.


Mă aşteptam să mă protejeze, nu să apară astfel de situaţii.

Cum s-ar putea încheia, totuşi, conflictul?

Ţin la amândoi. Dacă doresc să mă ajute, Sârbu şi Grindeanu pot să găsească, împreună, soluţiile cele mai bune pentru Timiş. Dacă nu, în conferinţa judeţeană se pot rezolva problemele de ordin politic, prin vot. Strict personal voi rămâne, în această situaţie, cu un gust amar. Primul de când sunt preşedintele partidului.

– Trebuie să fie data afară din partid Ilie Sârbu pentru declaraţiile sale?

-Absolut exagerate au fost declaraţiile lui Ovidiu Brânzan. Şi nu spun asta pentru că era referirea la Ilie Sârbu. Am avut aceiaşi opinie şi când s-a venit cu astfel de lucruri la adresa oricărui coleg. Am avut o poziţie similară şi când s-a cerut, de exemplu, darea afară din PSD a deputatului Florin Iordache, de la Olt. La momentul acesta, nu cred că trebuie să ne excludem unii pe alţii din PSD, ci să ne batem cu cei de la PD-L.

1 COMENTARIU

  1. Ilie sarbu nu degeaba a fost CIRIPITOR la securitate , pe probleme de culte pe vremea cand era functionar la Mitropolie !! Face jocuri !! El a fost si tartorele aliantei cu Pdl in 2008 si al ruperii aliantei in 2009 , apreciind ca prin iesirea la vreme a PSD din combinatie isi mareste sansele la prezidentiale !! Tot el acum vrea sa rupa usl-ul ca sa-l impinga pe Ponta la viitoarele alegeri pt Cotroceni !!Curva asta politica de inteligenta mediocra trebuie izolat in partid !!la varf !! Cum l-au izolat la nivel local !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.