32 de ani de puşcărie pentru studenţii ucigaşi de la Medicină

32 de ani de puşcărie pentru studenţii ucigaşi de la Medicină

1
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a dat, în urmă cu puţin timp, verdictul în dosarul celor doi studenţi de la Medicină, acuzaţi de uciderea şi tranşarea carmen bejan final plui Trifu Schroth, de 65 de ani.  În 31 iulie 2009, acesta s-a întâlnit cu Carmen Bejan pentru o partidă de sex, preţul stabilit pentru „prestaţie” fiind de 500 de euro. Locul de întâlnire a fost o cameră din căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.


Pe fondul neînţelegerilor, Trifu a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, în urma unei încăierări la care a participat şi prietenul tinerei, Sergiu Florea. După ce l-au ucis, studenţii l-au tranşat şi l-au pus într-un geamantan. Nu au putut porni maşina ţiganului, aşa că au abandonat-o chiar în faţa căminului. Ulterior, Sergiu Florea a vrut să se sinucidă. În timpul procesului, studentul şi-a recunoscut implicarea în asasinat, în timp ce Carmen Bejan a negat în permanenţă faptul că l-ar fi ucis pe Trifu Schroth.

În urma deliberării, Tribunalul Timiş i-a găsit vinovaţi pe cei doi studenţi de săvârşirea infracţiunilor de omor şi profanare de morminte, condamnându-i pe fiecare la câte 16 ani de închisoare. De asemenea, aceştia au fost obligaţi la plata în solidar a 32.946 lei despăgurbiri materiale şi daune morale de 20.000 lei. Iniţial, avocatul familiei Schroth a cerut 120.000 euro daune morale. Sentinţa poate fi atacată cu apel în zece zile de la pronunţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.