Academia Caţavencu şi Jurnalul Naţional au intrat în galeria ciorditorilor

Academia Caţavencu şi Jurnalul Naţional au intrat în galeria ciorditorilor

5
DISTRIBUIȚI

Alte informaţii publicate în exclusivitate de PRESSALERT.ro au fost preluate fără citarea sursei de două publicaţii naţionale cu pretenţii – Academia Caţavencu şi Jurnalul Naţional. O ciordeală ordinară prin care semnatarii au vrut să dovedească cât de buni jurnalişti sunt. Sub titlul „Lungul drum de la gogoşerie la deputăţie”, semnat curajos Biroul de investigaţii,  Academia Caţavencu a făcut o sinteză a dezvăluirilor PRESSALERT.ro despre ilegalităţile constatate de Garda Financiară la firma Prozax a deputatului PD-L, Alin Popoviciu, şi despre contractul minune prin care aceiaşi firmă a închiriat Clubul CFR cu doar 4.000 lei. Bine-nţeles că nu au suflat caţavencii nici o vorbă despre sursa de inspiraţie, că le pică aura de atotştiutori.


Doru Buşcu, cel care conduce acum Academia Caţavencu,  mi-a promis că-mi va da un răspuns după ce se va documenta. Răspuns care n-a venit până la redactarea acestui material.

Jurnalul Naţional a avut ca articol principal, astăzi,  o a investigaţie sub titlul „Jaf portocaliu acoperit de instituţiile statului„. Principalele „dezvăluiri” despre matrapazlâcurile partidului de guvernământ în Timiş erau doua anchete publicate de mine cu mult timp în urmă. Prima „descoperire” era scandalul legat de pietruirea drumurilor din Gelu înainte de încheierea licitaţiei de către firma Agma Tiucă, iar ce de a doua despre piaţa minune din Lovrin finalizată în 2009, deşi licitaţia s-a finalizat în 2010. Ilegalitatea de la Lovrin a fost dezvăluită în premieră de PRESSALERT.ro încă din ianuarie, dar nici vorbă ca JN să citeze sursa. Ba mai mult, Antena 3 a prezentat pe larg „ancheta” din Jurnalul Naţional ca o mare dezvăluire a colegilor din trust.

5 COMENTARII

  1. Am cetit si io articolu’ din (C)academia catavencu. Slabut articol, vericule. Ala de la scris, nici macar nu s-a semnat. Cred ca i-a fost jena de modul de exprimare. Apelativele cu care l-a gratulat pe „pitziponc” sunt subtiri. Cred ca este un jalnic invatacel, ce-si face si el mana pe ici pe colo. Cred ca nu trebuie judecat prea aspru. Novici nu stiu ca a fura articolele unui coleg de breasla este o fapta reprobabila. Doar neavenitii, moftangii si habarnistii fura articolele sau materialele de presa fara a preciza sursa de informare.

    Oricum furtu’este tardiv, talica. Pai, dupa o luna scrieti si voi de mandru pitziponc. Pai, acu’ o luna ati fost la el la masa, l-ati baut si l-ati mancat si acu il loviti fara nerusinare. Ziaristi de protocol. Macar pe Dragos nu l-am vazut printre invitati.

  2. Bah, zici ca articolu asta e a tau… sau era un mare secret care numai tu l-ai aflat… toata tara stie de el… de aia e democratie si libertatea presei… sper sa nu fi mitomat si sa`mi cenzurezi comentariu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.