Alarmă cu bombă la Opera din Timişoara înainte de „Nunta lui Figaro”...

Alarmă cu bombă la Opera din Timişoara înainte de „Nunta lui Figaro” UPDATE1 Alarmă falsă

1
DISTRIBUIȚI

Toţi angajaţii Operei din Timişoara au fost evacuaţi din clădire , în urmă cu câteva minute, din cauza unei alarme cu bombă. Un alarma opera pbărbat, rămas deocamdată neidentificat, a sunat la 112 şi a anunţat existenţa unei bombe la Opera din Timişoara, care va exploda în aproximativ trei ore. Imediat, la faţa locului au sosit mai multe echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Pompierilor. Alarma intervine cu doar o oră înainte de spectacolul „Nunta Lui Figaro”, programat să înceapă la ora 18. Toate pregătirile pentru spectacol au fost suspendate din cauza alarmei.


La această oră, toţi angajaţii au fost scoşi din incinta Operei, pirotehniştii trecând la verificarea clădirii. Din primele verificări s-a stabilit că telefonula fost dat din localitatea hunedoreană Cristuru. La această oră, nu se ştie dacă spectaolul va fi doar întârziat sau amânat.  S-a trecut inclusiv la evacuarea clienţilor de la barul de la parterul clădirii. Vom reveni cu amănunte.

bomba opera 1 pUPDATE 1 18, 20 După ce au verificat zonele în care publicul are acces. forţele de ordine au permis accesul angajaţilor Operei din Timişoara. Până acum, nu s-a descoperit nici o bombă sau dispozitiv suspect. pirotehniştii continuă investigaţiile, în timp ce sute de spectatori aşteaptă în faţa clădirii să li se permită accesul. Cel mai probabil, în jurul orei 19, va începe spectacolul programat pentru ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.