Câţi bani are statul român?; ce mai merge-n an de criză?; unde...

Câţi bani are statul român?; ce mai merge-n an de criză?; unde duce excesul de cârnaţi?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-102778394">

„Dintr-o lună de zile, statul are venituri pentru a-şi acoperi cheltuielile doar pentru 20 de zile, iar pentru 10 zile trebuie să se mugur isarescu pîmprumute din altă parte”, a explicat situaţia bugetului, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, citat de Gândul.

Ajuns la minimul ultimilor patru ani, euro este pe cale de a se dezintegra, cu toate eforturile depuse de Uniunea Europeană  şi Banca Centrală Europeană, ducând la creşterea preţului benzinei  sau gazului, scrie Jurnalul Naţional.

Chiar dacă este criză, principalii distribuitori de jocuri din România anticipează o creştere a pieţei cu 10% în acest an, anunţă Adevărul.

Persoanele care mănâncă zilnic carne procesată – hot dog, cârnaţi, salam – prezintă cu 42% mai multe riscuri de a dezvolta maladii cardiovasculare,  au concuzionat în urma unui studiu cercetătorii de la Harvard, citaţi de AFP.

Rusia a acuzat Curtea Europeană a Drepturilor Omului că „face jocul” persoanelor care doresc să reabiliteze nazismul, prin faptul că a susţinut apelul Letoniei în cazul unui veteran sovietic al celui de-al Doilea Război Mondial, notează Antena3.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.