Deşi nega legăturile, Mann trebuia să devină oficial asociat în Euromobille anul...

Deşi nega legăturile, Mann trebuia să devină oficial asociat în Euromobille anul acesta

37
DISTRIBUIȚI

Documentele depuse în dosarul de insolvenţă al Euromobille dovedesc fără nici un fel de dubiu legăturile controversatului om de mann 4 ppafaceri Nicolae Mann cu această firmă. Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit minciuna spusă de Mann în faţa instanţei că nu are nici un interes legat de Euromobille şi că nu a primit nici un ban în a doua parte a anului trecut. Asta deşi evidenţele contabile depuse la dosarul de insolvenţă dovedesc că a primit peste 1,29 milioane lei. Violeta Morariu, proprietara oficială a Euromobille, este urmărită penal alături de alţi apropiaţi ai lui Mann de DIICOT pentru că au încercat fraudarea Aton Transilvania prin intermediul unor bilete la ordin în valoare de 75 milioane de euro.

Printre băncile înscrise la masa credală se află şi Banca Transilvania care, conform documentelor depuse, are de recuperat peste 15,9 milioane lei. Banii au fost daţi de bancă sub diverse forme, o parte fiind sub formă de scrisori de garanţie folosite de Euromobille pentru lucrările de la autostradă –  garantarea de bună plată, de bună executare a contractelor.


Printre garanţiile pentru acest credit s-au aflat şi cele depuse de Nicolae Mann şi soţia sa, ca persoane fizice. În contractul de credit semnat în 14 august 2009 există o clauză specială care prevede „prelungirea termenului acordat d-lui Nikolaus Mann, în care va deveni asociat(singur sau împreună cu familia) al SC Euromobille SRL până la data de 15.08.2010”. Altfel spus, banca îi condiţiona acordarea creditului de intrarea oficială în societatea pe care o controla din umbră. Documentul este semnat de Banca Transilvania, Euromobille, Nicolae Mann şi soţia acestuia. De asemenea, documentele dovedesc legătura lui Nicolae Mann cu cei implicaţi în operaţiunea de devalizare a Aton Transilvania. Interesant, că în 29 decembrie 2009, cu doar o zi ca Euromobille SRL să depună oficial cererea de intrare în insolvenţă, au fost semnat alte două contracte de garanţie personală cu Banca Transilvania pentru creditele firmei.

37 COMENTARII

  1. nu stiu daca mai intereseaza pe cineva legaturile lui man cu euromobille cea ce ne intereseaza daca totusi bani munciti care nisecuvin i vom mai primi vreodata

  2. I-auziti oameni buni la Gicu! Cine-si mai aminteste de Gicu in prima lui zi de munca la moara cand a venit cu pantofi albi de lac si cu geanta de vinilin de la masca de gaze pe umar? Isi inchipuia cineva atunci ca asta va ajunge astazi sa ne puna bariera in fata sa nu putem intra in sediu sa ne cerem banii?

  3. Gicu e cel mai mare hot de la euromobille,a furat tot ce a put cand a mers firma si acum a ajuns sa fure si fier care normal era pt autostrada si el la dat la fier vechi,chiar in firma asta nu mai vede nimeni(dm Rosu)ati pus lupu paza la oiiiiii.rusine gunoiule(gicu)alcolistu satului carani,a dat dumnezeu sa te prinda si pe ti politia treaz(ca te-a luat permisu)o sa faci naveta cu trenu daca o sa te mai ea cineva la lucru?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  4. mai gicule draga oamenii astia au muncit pentru banii astia si i-si merita fiecare leut, nu trebuie sa lase ciocu mic ca au primit dupa atata amar de vreme 20% din ce li se cuvine. acesti oamenii nu sunt cersetori si din contra sa nu se lase amagiti si sa faca tot ce pot ca sa-i primeasca toti. au un aliat mare de partea lor,pe DUMNEZEU…

  5. Gicule, vulpoi batran si ipocrit ce esti! Nu mi-ai spus tu saptamana trecuta ca ti-ai pus cerere de angajare la Aton si ca te-ai duce dar ai auzit ca neamtul nu te lasa sa bei in timpul programului? Cati eram de fata cand ai spus asta? Ce-ai zice daca ajunge la Euromobile o copie dupa cererea aia?

  6. Crezi ca vor mai ajunge la ATON? poate ajunge dar ca si muncitor si sa faca alti cu iei cum au facut si ei o data cu oameni stai sa vezi daca chiar cade EUROMOBILLE sai vezi cum meg toti la poarta ATONULUI mai lasai numa lasai

  7. firma euromobille na fost rea afost o firma care adat locuri de munca oamenilor salari bune si decente infunctie de calificarea avuta chiar ar fi bine daca siar reveni din aceste probleme SINGURA PROBLEMA ESTE CEA ABANILOR CA TREBUIA SA FIM PLATITI SI NU INJOSITI IN ULTIMUL HAL SA STAM LA MUNCA FARA NICI UN BAN PLATITI

  8. din banii cui a dat de munca? si de ce nu mai da? prosti (de buni) au fost nemtii!s-au lasat furati de putregaiuri!voi va scoateti ochii si ei si-au facut averi pe spatele vostru!va bucurati ca va-ti primit un salariu dar pentru ce ati muncit celelalte luni? daca sunt asa de buni de ce nu au mers mai departe cu realizarile? de ce s-au dus in cap? de incompetenti !

  9. re „anonimul” : a dat de lucru euromobile la oameni ce? ca na ca sa produci bani trebuie sa faci prestari servicii sau productie (in general)? euromobile unde se incadreaza? si te rog cand spui ceva de genu delimiteaza bunurile aton de cele ale euromobile. ca fara acesta delimitare euromobile sigur ar avea bani sa va plateasca inca cativa ani doar din vanzarea bunurilor(mobile si imobile) pe care probabil le utilizeaza fraudulos si in momentul de fata.

    am eu o curiozitate personala: de unde are euromobile bani de motorina? ca se plimba lumea intens. vezi si asta e o chestie pe de o parte esti in insolventa dar pe de alta parte intretii un parc auto impresionant cu RCA + Vinete + ITP + Combustibil (evident si reparatii)

    logic cand o afacere merge in pierdere o opresti imediat ca sa nu pierzi si mai mult

  10. Asa e,asa e,Gicu niciodata n-ar fi dat din casa,si gicu si altii ca alex siar tine gura,e clar ca Aton poarta toata vina ca oamenii nu au primit banii,nemtii cei rai iau tepuit pe rominii cei buni,manageri ca mois si ca ivanescu nu mai pupa Banatul.Si ce sa mai spunem de Gicu,asta a adus bani de acasa ca sa dea la oameni,toate sunt minciuni,Gicu nu bea alcool,gicu daca e lasat pune euromobile pe roate de se lupta si cu americanii,nu numai cu nemtii.Alex si mai cum te cheama pe tine,baiatule,si cum esti platit ca sa scrii aici,ca atat de idiot so faci dezinteresat nu poti fi

  11. Alex are dreptate

    nu poti zice ca GICU atau nu bea MEN zi cui nu la vazut si nul cunoaste, dece dincauza ATONULUI nu am primit bani si NEMTII au tepuit pe romani? si vb de IVANESCU reptila aia care privea oameni cu dispret si rautate decat asa ceva VINITURI PE BANAT maibine fara sincer si inca odata CE VINA ARE ATON ?

  12. vreau sa vad si sa aud tot ce fac lingaii si fostii lingai al– .LUI..mann { SCZ NU AM SRIS CS CU MAJ MANN} .mai am si eu multe de pove,,,,, si astept comentarii…gicu,, arpi,,, golorom,, keteles {marinel} studiu placut asupra lor

  13. singura mea dorinta ….. sa traiasca dintr-un salar… de 1000 ron si cu rate de de 500… si scade restul … cu ce crec un copil cu cu imi platesc restul” cheltuielilor

  14. Sunt curios.Si pentru ca sunt curios din fire am o…evident curiozitate.
    Cum se face ca toti cei care scriu aici si arunca cu laturi pe numele unui om , nu au curajul sa spuna cum se numesc? Daca e adevarat ceea ce spun ar trebui sa sustina asta in fata tuturor cu probe.
    Cu nume. Cu fapte.
    Ce legatura are un gica oarecare cu o mare firma? Ce legatura are un gica oarecare cu articolul de mai sus ?
    Ce legatura are un gica oarecare cu afacerile buna sau proaste facute?
    Si mai am o curiozitate…dupa calitatea postarilor si limbajul folosit in text , trag concluzia ca epitetele folosite , de gen ,,alcolist,, ,,gunoi,, ,,hot,, etc , se potrivesc de minune cu cei care le folosesc.De asemenea , dupa calitatea postarilor si limbajul folosit in text , trag concluzia ca nici unul nu are mai mult de 4 clase scolare..si alea primare. Si ca la orele de Limba si Literatura Romana au lipsit , fiind ocupati cu altceva….nu spun cu ce.
    De asemenea trag concluzia ca toti cei care posteaza in spatele unui nick-name cred ca sunt anonimi , si ca nu pot fi gasiti si trasi la raspundere.
    Baieti, va inselati amarnic. Nu exista nimic si nimeni pe internet care sa nu poata fi identificat .
    Printr-o singura si banala plangere penala facuta la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara , toti cei care au folosit aici numele reale ale unor oameni , pot fi identificati ,si pot fi trasi la raspundere. Si li se vor cere daune pentru prejudiciile morale si de imagine aduse.
    Codul Penal vorbeste clar despre asta .
    Prin art. 56 din Legea nr. 278/2006 pentru modificarea si completarea Codului Penal calomnia a fost reintrodusa in Cp si se pedepseste .
    Deci , baieti , daca cei nominalizati de voi aici se hotarasc sa se adreseze justitiei , pe langa problemele voastre cu locul de munca , ve-ti avea si o mare problema prin tribunale si o pata pe cazier.
    Dar nu e nimic, va ramane internetul pe care puteti posta idiotenii in speranta ca cineva sa va milui de voi si va va da ,,para malaiata in gura lui Natafleata ,,

  15. Bravo !! Ar trebui sa va uitati si la sefii de la Aton !! Care umbla noaptea beti cu amantele. Care vin si filmeaza oamenii si ii ameninta ca nu se mai angajeaza . Care incearca sa intre noaptea in firma . Acest site este creat pe 25.09.2009 la comanda cui oare? Sa nu credeti ca la Aton gmbh situatia este roz. Intrati pe vrajitorul.ro si o sa vedeti datoriile firmei. Si nu e vorba de cei 75 de mil. cum sustin ei . Sunt mult mai mari . E disperare si acolo . Tot personalul din agricultura se plange . Ca si-a pus sofer pe cel care sustragea tone de motorina ( D. ) si ca a pus ca sef la electricieni pe unul din oamenii de aici ( V. I.)asta e treaba managerului de acolo. Si sa stiti domnilor ca sef precum Gicu nu o sa aveti voi niciodata . O zi buna va doresc .

  16. mai CURIOSULE incerci sa ne speri cu nu stiu ce lege din codul penal dar eu i-ti pun o intrebare: de ce basescu si alte personalitati sunt parodiate in direct la diferite emisiuni tv si nu dau pe nimeni in judecata? PENTRU Ca E DEMOCRATIE ,PENTRU CA ACEA LEGE FUNCTIONEAZA PENTRU CAZURI BINE FONDATE SI FIECARE ARE DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE. DA ACESTI OAMENI POATE SCRIU DIN DISPERARE, POATE DIN URA, POATE NICI NU AU ATATA SCOALA dar acest om mann cu multa scoala si-a batut joc de ei.SPER SA SE REZOLVE ODATA SI CU RESTUL DE BANII SA NU MAI AVEM CE COMENTA PE ACEST SITE

  17. Hai să dăm mână cu mână
    Să furăm tot ce s-adună,
    Să-nvârtim hora hoţiei
    Pe pământul României!

    Ordinea şi cinstea piară!
    Piară fraierii din ţară !
    Între noi să nu mai fie
    Decât jaf şi smecherie!

    Contu-n bancă de te ţine
    Vino să te prinzi cu mine
    La hoţie cu unire
    Şi pe funcţii cu-nfrăţire!

    Unde-i unul nu-i putere
    Să se pună de-o avere,
    Unde-s doi puterea creşte
    Şi ţara se prăduieşte!

    P-amândoi în fund ne doare
    Că în haos ţara moare.
    Eu ţi-s frate, tu-mi eşti frate,
    Să furăm cât se mai poate!

    În guvern hai cu grăbire
    Să-l secăm dintr-o sorbire,
    Ca să crească banu’ mare
    Mai rapid în buzunare.

    Dăm pomană ş-un pişcot
    Prostului cu drept de vot
    Că oricum în România
    Noi facem paranghelia.

  18. Vad ca unii dintre dumneavoastra ati binevoit sa raspundeti la cele scrise de mine.
    Voi face la fel si voi raspune unor intrebari. De exemplu userul FRICOSU spune ca de ce nu se revolta presedintele ca face presa caterinca de el.
    Raspunsul e simplu : PENTRU CA ESTE PERSOANA PUBLICA.
    Cei pe care ii numiti aici gunoaie sau mai stiu eu cum , dandu-le numele sunt persoane private.Faceti o diferenta intre public si privat.
    Si va dau un exemplu in 10 mai a.c. pe Wikipedia la presedintii PD in dreptul lui Emil Boc cineva a scris o injuratura .IN aceeasi zi in locul injuraturii a fost postat IP-ul celui responsabil, iar pe whois.net , un site care tine baza de date cu IP-urile , Romtelecom a postat adresa postala a acelui IP respectiv Lovrin 36 jud Timis….Trageti voi concluziile…
    De aceea chiar le recomand cu caldura sa ii actioneze in judecata pe indivizii care si-au permis sa le murdareasca imaginea.
    Atentie ! nu confundati reportajul cu frustrarile unora.Articolul se refera la cu totul altceva , si nu la x sau y.

    Unicat imi solicita sa las oamenii sa isi spuna pasurile.Sunt invitatii mei.Dar la obiect.Nu aberatii…

    Si la sfarsi ofer un sfat pentru CINEVA…prietene, cand citezi pe cineva , spune sursa.Altfel se numeste plagiat.
    Poezia a fost publicata pe site-ul http://www.semperfidelis.ro de administratorul acestui site , si ii apartine.
    Concluzia…
    Daca tot injurati hotii , nu furati si voi ca ei…

  19. nu am avut intetia de a-mi isusi aceasta poezie nici nu am asemenea veleitati de a scrie macar doua versuri doar mi sa parut adecvata situatiei precum si urmatoarele versuri :
    „vin ai vostrii
    pleaca ai nostrii
    noi ramanem
    tot ca prostii.”
    daca fredonezi o melodie in timp ce se difuzeaza la radio nu se cheama plagiat.
    sursa un email primit cu mult tim in urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.