EXCLUSIV Primarul PSD din Zăvoi, reţinut de DNA pentru o şpagă de...

EXCLUSIV Primarul PSD din Zăvoi, reţinut de DNA pentru o şpagă de 50.000 euro

1
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Zăvoi din judeţul Caraş Severin, pesedistul Antonie Bunei, a fost reţinut miercuri seara împreună cu alte două catuse si dolaripersoane de procurorii DNA Timişoara. Din primele informaţii, primarul a fost prins în flagrant în timp ce primea o şpagă de 50.000 de euro de la un denunţător pentru a rezolva o problemă de fond funciar.


Pe raza comunei se află şi localitatea Poiana Mărului, unul dintre locurile de relaxare pentru bănăţeni. Terenurile din zonă au început să fie extrem de căutate, preţurile în zonă explodând. De-a lungul timpului, localnicii s-au plâns de faptul că deşi în acte erau proprietarii unor parcele de terenuri s-au trezit peste noapte că nu mai au nici un metru pătrat.  La o întâlnire de acum o săptămână cu reprezentanţii Prefecturii Caraş Severin, Bunei a fost acuzat  de primarii unor comune din apropiere că au rămas fără o parte din terenuri în urma falsificării de documente cu ajutorul unor notari. Din 1990 şi până acum, Bunei a fost primar cu o singură întrerupere de patru ani.

UPDATE După audierile de la sediul DNA Timişoara, primarul a fost reţinut alături de consilierul său personal, aceştia fiind transportaţi în arestul Poliţiei Timiş. Astăzi, suspecţii urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă instanţei. Avocatul primarului a refuzat să facă orice fel de comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.