EXCLUSIV Interlopii arădeni din gruparea „Lănţoşii” au spart trei filtre ale Poliţiei...

EXCLUSIV Interlopii arădeni din gruparea „Lănţoşii” au spart trei filtre ale Poliţiei de Frontieră

1
DISTRIBUIȚI

Urmărire ca-m filme, astăzi, pe şoseaua care leagă punctul de trecere a frontierei Stamora Moraviţa de Timişoara. Poliţiştii de mascatiiiiifrontieră au vrut să oprească la Moraviţa pentru control un Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare AR 07 WEP în care se aflau patru indivizi. Şoferul a forţat barajul plecând în viteză spre Timişoara. Maşina suspectă a reuşit să treacă şi de alte două filtre ale Poliţiei de Frontieră instalate la Denta şi Deta. A fost solicitat ajutorul celor de la Biroul Poliţiei Rutiere Timişoara care au organizat un baraj pe Calea Şagului. Şoseaua a fost blocată cu o maşină de gunoi şi alte două vehicule. Când maşina suspectă a ajuns la filtru a fost oprită de rutierişti care i-au legitimat pe suspecţi.


Cei patru ocupanţi ai maşinii au fost ridicaţi de trupele speciale ale Poliţiei şi duşi pentru cercetări la sediul Poliţiei de Frontieră Timiş, unde la această oră se efectuează cercetări.

UPDATE Înainte de a forţa cele trei baraje ale Poliţiei de Frontieră, cei patru indivizi au avut un conflict cu vameşii şi poliţiştii de frontieră din Stamora Moraviţa. Nemulţumiţi de faptul că nu au putut să-şi facă plinul cu ţigări din duty-free-uri, susţin surse oficiae din Poliţia de Frontieră, interlopii, membrii ai grupării cunoscute ca „Lănţoşii” au început să ameninţe. Indivizii i-au avertizat pe cei din vamă că vor avea grijă atât de ei, cât şi de familiile lor. Când să fie legitimaţi cei patru s-au urcat în maşină şi au plecat în viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.