Jaf de 30.000 de euro la o casă de schimb valutar din...

Jaf de 30.000 de euro la o casă de schimb valutar din complexul studenţesc UPDATE Anchetatorii suspectează o înscenare

2
DISTRIBUIȚI

Încă un atac la o casă de schimb valutar din Timişoara. De data aceasta, ţintă a fost un exchanghe de pe strada Daliei, din complexul jaf casastudenţesc. Casiera a povestit că, în jurul orei 8, a ieşit afară pentru a pune panourile cu ratele de schimb ale valutelor şi vroia să deschidă. S-a trezit în faţă cu un individ înarmat cu un cuţit care a forţat-o să intre în clădire. Atacatorul a dus-o în baie, după care a luat toţi banii şi a dispărut. Din declaraţiile patronului arab al casei de schimb în casierie erau aproximativ 25.000 de euro şi 20.000 lei. Casiera a sunat la 112, la faţa locului sosind mai multe echipaje de pol iţie. Agresorul era îmbrăcat, conform declaraţiilor victimei, cu o cămaşă roşie, avea pe cap o şapcă neagră şi ochelari de soare.


Casa de schimb valutar era dotată cu două camerre de supraveghere. Ancheta este în plină desfăşurare.

UPDATE După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au multe semne de întrebare legate de jefuirea casei de schimb valutar, fiind luată în calcul şi varianta înscenării. Pe niciuna din imaginile suprinse nu se poate observa cuţitul cu care casiera susţine că a fost ameninţată. „Parcă ar fi un blues, nu un jaf. Atacatorul o duce pe casieră spre încăperea unde sunt banii. Aceasta deşi avea seiful deschis, a deschis sertarul de bani unde era o sumă de bani mult mai mare, adică cei aproximativ 30.000 euro. Atacatorul nu a fost curios să vadă ce e în seif, unde erau 20.000 lei. Pe imagini se vede cum agresorul pleacă cu femeia, care are banii în mână, din raza camerei de supraveghere. Probabil că banii i-a dat undeva pe hol”, a precizat pentru PRESSALERT.ro o sursă apropiată anchetei. Casiera susţine că de frică s-a dus în WC-ul aflat în curtea din spatele casei de schimb valutar şi s-a închis acolo, rămânând acolo până la sosirea poliţiştilor. La această ora, audierile sunt în plină desfăşurare.

2 COMENTARII

  1. nici in ziua de azi nu au fost elucidate „Jafurile” din anii trecuti de la casele de schimb Crocodile exch. si STRELITIA ! cu siguranta ca si acolo este vorba de simple inscenari. desigur ca militianu VASILE STAICU stie multe(in timp ce-si manca linistit pensia nesimtita si BOGATIA acumulata neortodox !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.