Noi săli de sport în Timiş, doar în localităţile cu primari PD-L

Noi săli de sport în Timiş, doar în localităţile cu primari PD-L

1
DISTRIBUIȚI

Guvernul Boc are grijă în Timiş doar de copiii care locuiesc în comune conduse de primari democrat – liberali. Conform site-ului pd-ltolo.ro, Compania Naţională de Investiţii a aprobat, pentru 2010,  construcţii de săli de sport în judeţul Timiş pentru localităţile Periam, Găvojdia, Giarmata şi Gătaia, toate având primari portocalii. În Periam, Constructim SA va ridica edificiul pentru 2,6 milioane lei. Firma arădeană Amahouse a câştigat două din licitaţiile pentru judeţul Timiş, urmând să se ocupe de contruirea sălilor de sport din Giarmata şi Gătaia, urmând să încaseze de la guvern peste 5 milioane de lei.


În comuna Găvojdia condusă de primarul PD-L Dănuţ Stoica, licitaţia a fost câştigată, cu 2,59 milioane lei, de firma Agma Tiucă Construct SRL, abonată în ultimii ani la contractele cu statul. Vă reamintim că PRESSALErt.ro a dezvăluit faptul că Agma Tiucă Construct a reuşit performanţa unică de a termina construcţia pieţei din Lovrin în octombrie 2009, în condiţiile în care a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei de abia în ianuarie 2010. Tot această firmă a fost implicată într-un alt scandal din satul Gelu, unde s-a apucat de pietruit drumurile înainte de finalizarea licitaţiei, unde s-a clasat de abia pe locul trei. 

Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, fost consilier al preşedintelui CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, care este şi preşedintele PD-L Timiş, susţine că „nu comentez faptul că primarii din localităţile unde se construiesc săli de sport sunt de la un anumit partid politic. O să fac o statistică pe ultimii ani să văd dacă nu s-au construit două săli în aceiaşi localitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.