Organu’ şi handicapul

Organu’ şi handicapul

8
DISTRIBUIȚI

Doi poliţişti stau de vorbă:
politia handicapata 1– Dom’ sergent, nu cumpăraţi o juma’ de porc?
– Pentru ce? Să se răstoarne în coteţ?
P.S.


Am căutat un banc cu poliţişti pe net timp de o oră. M-am distrat. Unele au fost răutăcioase, altele „true”. Cu greu am găsit unul care să nu fie prea deplasat. În rest, vorba cuiva:  „atenţie la neatenţie!”.

8 COMENTARII

 1. Am multe cunostinte politisti. Uni chiar este OK, altii este dezastru.
  Pe principiul ca „nu iese fum, fara foc” asa si inteligenta politistilor (militienilor) este magnifica daca cumva o au la ei.

 2. dupa ce tiai dat seama cai facatura ? erai tu in tura cu masina ? sau asa suntem noi trebe sai scoatem PE MILITENI ASTEA MAI TOT TIMPU gata este poza veche si deo suta de ani mai baieti lasa jargoanele EEEEEEEE RUSINE VOUA

 3. imaginea e facuta saptamana care a trecut de ziua eroilor ,miercuri la intrarea in parcul central si daca cineva doreste detalii am si o incadrare mai generoasa erau 3 masini de politie parcate pe interzis una dupa alta. cat despre faptul ca am acoperit numarul mi se pare de bun simt sa nu punem intr-o situatie delicata niste oameni care erau la job….de multe ori am lasat si eu masina aiurea….eu am crezut ca va va amuza felul meu de a vedea lucrurile…daca nu va deranjeaza sa fiti prostiti tot timpul de administratorii acestui oras cum ca o conducta de gaz nu permite realizarea unei parcari anuntata cu mass media de fata anul trecut in fata administratiei financiare din 700 atunci demersul acesta nu-si mai are rostul,credeam ca cititorii de saituri destepte au un minim de inteligenta si toleranta mentala dar vad ca e plin de frustrati anonimi care posteaza si comenteaza doar asa de dragul datului cu parerea .

 4. @adi
  Nu fi nervos. Este unii j(g)ica contra, care comenteaza nu pentru ca ar avea dreptate ci pentru ca vor sa desfinteze pe unu sau pe altu’. Comentariile lui jica erau de fapt pentru Bota, dar s-a nimerit sa fi tu cel „impuscat”.

 5. Aici e vorba de MORALITATE nu de cine sau pe cine vrea sá dea jos .
  Este vorba de a da EXEMPLU POLITISTI SI POLITICIENII ar trebui sá dea exemplu de respectare a REGULILOR SI A LEGILOR .
  PÁI IN ROMANIA ASTA NU SE V-A INTAMPLA PREA CURAND …………ATUNCI NU SE V-A MAI CHEMA ROMANIA…………..I SE VA INVENTA UN
  NUME NOU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.