„Pretinşii creditorii” Nicolae Mann şi fiica sa, plângeri penale pentru înşelăciune şi...

„Pretinşii creditorii” Nicolae Mann şi fiica sa, plângeri penale pentru înşelăciune şi fals

13
DISTRIBUIȚI

Mai mulţi dintre creditorii Euromobille au atacat înscrierea în tabelul preliminar a creanţelor solicitate de Nicolae Mann şi de fiica mann 4 ppsa. Printre cei care au contestat se află Aton Transilvania, dar şi Banca Italo Romena. PRESSALERT.ro a dezvăluit, în premieră faptul că Mann şi apropiaţii săi au reuşit să obţină controlul asupra adunării creditorilor, invocând datorii de zeci de milioane de euro pe care Euromobille SRL le-ar avea de achitat, în baza unor promisiuni de vânzare extrem de suspecte în care se angajau să vândă firme în care nu au fost niciodată asociaţi sau terenuri care erau deja în proprietatea firmei. „Prin încheierea acestor acte juridice civile s-a urmărit în realitate fraudarea intereselor creditorilor înscrişi la masa credală.


În mod evident, toate aceste elemente anterior prezentate sunt de natură a aduce la încălcarea gravă a principiului egalităţii creditorilor în cadrul procedurii insolvenţei, pretinşii creditori Mann Sandra Nicole şi Mann Nikolaus, urmărind prin frauda la lege sustragerea de la masa credală a unor importante sume de bani în detrimentul altor creditori îndreptăţiţi”, se arată în contestaţia Băncii Italo-Romena.  De asemenea, reprezentanţii băncii au anunţat instanţa de faptul că situaţia „urmează să fie adusă la cunoştiinţa  organelor de urmărire şi cercetare penală prin plângerea penală pe care intenţionăm să o formulăm împotriva persoanelor care se fac vinovate de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals”.

În şedinţa de astăzi de la Tribunalul Timiş, care judecă insolvenţa Euromobille, lichidatorul judiciar a anunţat că se aşteapta plata banilor din Fondul de garantare către salariaţi, urmând ca pentru diferenţe banii să fie daţi din banii pe care Euromobille va reuşi să-i recupereze. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 17 iunie.

13 COMENTARII

  1. vine vine primavara! si diicot-ul! sa auda toata tara scandalul din Timisoara!ce fata blanda are in poza!si ce negru este pe interior!poate o sa-l albeasca cei in halate albe fiindca zvonurile ar fi ca in ultimul timp ii cam viziteaza spunand ca are halucinatii! i se trag oare de la bani?sau ? acum mingea este la politie si la procuratura!vine ,vine primavara!

  2. Domnu’ Bota, multumim ca informati si pe pagubitii simpli, ca noi, despre ce se mai intampla, fiindca restul presei vad ca n-are curaj sa scrie o vorba, sau daca ar scrie ar zice ca angajatii datoreaza bani la Euromobille. Sa va dea Dumnezeu sanatate!

  3. Si tu, Puie?! Si tu, Brutus?! Cu riscul de-a parea o Desde(MONA) scriu aici, oripilata de tradatori! Vino, Maurule si striveste-i pe toti! Othello va scapa!

  4. sa traiesti o mie de ani,dm bota ca de la tine mai aflam si noii angajatii(fostiii)despre fosta firma a noastra.dar oare mai luam noi bani.si pt dm man sa fie tarna usoara????????????

  5. mona!nu te ustura limba ! atata lins!tradatorii nu si-au primit banii! pe cand tu mona !probabil ai primit si dat si altceva !rusine!cum va mai rabda pamantul!stii ca nu am ce pune pe masa la copii?SI AM MUNCIT LA EI!

  6. Domnule Dragos Bota, asa cum bine stiti, ii reprezint pe angajatii Euromobille in demersul lor de a-si recupera drepturile salariale aferente lunilor decembrie 2009 – aprilie 2010. In urma articolului dumneavoastra de mai-sus am fost sunat de mai multi colegi care sustin ca afirmatia Lichidatorului judiciar, precum ca banii de la Fondul de garantare catre salariati se vor da curand, pana la sfarsitul lunii mai, ESTE COMPLET FALSA, deoarece nu mai exista nici-un caz in care acesti bani sa se fi dat, cel putin in judetul Timis. De aceea am rugamintea, daca detineti informatii concrete referitoare la acest Fond de garantare, in cazul Euromobille sau in general, sa ni le comunicati si noua aici, pe „pressalert.ro”. Va multumesc in numele meu si al colegilor!

  7. Domnule Bota, cu respect, sunteti un dezinformator si faceti de rusine profesia de ziarist! Nu mai dati stiri false, ca va pierdeti credibilitatea..care si asa e subtire de tot!Stirile vehiculate de d-vs sunt apa de ploaie , va jucati cu cuvintele!Mare rusine!Mars la munca adevarata si faceti ceva util!

  8. Mona tu sa taci!crezi ca daca ai fost numita administrator pe firma dermatan desi alte doua persoane au refuzat acest lucru poti sa judeci pe oricine .Probabil ca pe dermatan se vor desfasura alte inginerii financiare gen euromobille si nu este exclus ca sa ajungi in aceeasi situatie ca si otilia morariu.Ai reusit sa vinzi destule telefoane ca sa-ti castigi banii de salariu?

  9. Pt cei de la aton! nu aveti nevoie de un director general priceput ?
    Acum avem in oferta pe dl Rosu singura problema este nivelul de salarizare care trebuie sa-l negociati cu dinsul.Garantam rezultate spectaculoase in timp record.Cei de la Galati de unde se cumpara tabla au garantat pt el ca in circa un an vom ajunge in stare de faliment precum UMT-ul de unde a venit.Dar se pare ca este ceva mai priceput nu a durat un an.Asupra bonusurilor de realizare a sarcinilor mai putem negocia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.