Sorin Grindeanu: „Nici un fel de compromis cu PD-L”

Sorin Grindeanu: „Nici un fel de compromis cu PD-L”

0
DISTRIBUIȚI

Lupta pentru şefia organizaţiei PSD Timiş se ascute după ce, astăzi, Marcel Mihoc şi-a anunţat retragerea din cursă. Într-o postare pe sorin grindeanu trandafiri pblogul său, Mihoc a anunţat că „am decis, în urma consultării cu mai mulţi colegi şi prieteni din PSD Timiş, să mă concentrez, pe viitor, pe reorganizarea internă a PSD Timiş. Filiala noastră trebuie să înceapă munca de la zero pe anumite paliere, în multe organizaţii locale, atât în mediul rural, cât şi în cele două municipii şi în oraşe. Astfel, am hotărât să renunţ la candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Timiş şi să îmi depun candidatura, în cadrul Conferinţei din 27 mai, pentru funcţia de secretar executiv al organizaţiei”.

Tot astăzi, în cadrul conferinţei extraordinare a PSD  Timişoara, Sorin Grindeanu a fost desemnat oficial ca şi candidat pentru şefia organizaţiei judeţene.


Deşi Mihoc a susţinut că „nu voi face nicio recomandare privind susţinerea vreunui candidat”, pesediştii timişoreni au votat, de asemenea, susţinerea lui Mihoc la funcţia de secretar general, semn al înţelegerii dintre acesta şi Grindeanu. „Proiectul meu are ca principii de bază o organizare internă extrem de eficientă, respectarea statutului până la cele mai mici detalii, un cod de bune practici”, a susţinut Sorin Grindeanu. În plan politic, Grindeanu a fost extrem de categoric, anunţând că ” trebuie să facem o delimitare politică foarte clară a PSD în Timiş. Nici un fel de compromis cu PD-L. Am făcut o greşeală imensă când am mers în alianţă cu PD-L la guvernare. Trebuie să revenim făgaş normal”.

Peste o săptămână, lupta pentru fotoliul de lider al PSD Timiş se va da între preşedintele organizaţiei Timişoara Sorin Grindeanu, viceprimar, şi prim-vicepreşedintele interimar al social-democraţilor timişeni, Titu Bojin, director al Direcţiei Apelor „Banat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.