Absentul Valeriu Tabără: „Nu fac parte dintre cei laşi”

Absentul Valeriu Tabără: „Nu fac parte dintre cei laşi”

3
DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L de Timiş, Valeriu Tabără nu a participat, astăzi, la votarea moţiunii de cenzură, fiind printre puţinii absenţi. valeriu tabaraContactat telefonic, acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro: „care e problema că nu sunt acolo? Ce lucru important e acolo? Sunt plecat din ţară în Germania.


Era o chestiune programată de luni de zile care nu putea fi amânată sau anulată”. Întrebat dacă a ales să plece pentru a nu vota împotriva guvernului Boc, Tabără a negat vehement, susţinând că „nu fac parte dintre cei laşi”.

3 COMENTARII

  1. Parca ieri era la tembelizor iar astazi este in jermanica. Haida de, coane ne aburesti.
    Io te apreciez de pe vremea cand erai ministru in „guvernoiu vodcaroiu” si sunt convins ca nu puteai sa votezi impotriva unor ministri. Nu se face ca un ministru sa tradeze inalte idealuri ale guvernarii, de orice parte ar fi ea.
    Da nu stiu cum se face, ca unii ca si mataluta de altfel, tot la guvernare sunteti.
    Mai rariti tovarasi, mai rariti ca trebe si altii sa ajunga la ciolan.
    Chestia asta cu absenta de astazi nu va trece neobservata si va fi taxata de pitziponcu’ Popoviciu care abia asteapta sa se mai rareasca oamenii la masa sa aiba el mai multe langoase de mancat, ca tare mult ii plac.
    Nene Valer ai grija la pitziponc. Ca nu se stie … next generation.

  2. D-le Tabara , nu te mai lauda asa de tare cu lucrul exceptional in comisia aia de agricultura.Vede o lume intreaga cat de valorosi sunteti, iar matale nu te dai dus de la ciolan pentru nimic in lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.