BREAKING NEWS Sediu BCR, jefuit de doi indivizi înarmaţi UPDATE 4 Suspectul...

BREAKING NEWS Sediu BCR, jefuit de doi indivizi înarmaţi UPDATE 4 Suspectul a fost eliberat

1
DISTRIBUIȚI

O agenţie a Băncii Comerciale Române, aflată pe Calea Buziaşului din Timişoara, a fost jefuită, astăzi, în jurul orei 11. Doi indivizi jaf bcr 1 pînarmaţi au pătruns în agenţie, în care se afla un agent de pază, casieriţa, o altă angajată a băncii şi o clientă. Agentul a fost doborât la pământ sub ameninţarea unui pistol. Atacatorii care aveau ochelari de soare şi, după declaraţiile martorilor peruci, s-au îndreptat spre casieriţă cerându-i să deschidă seiful. Cei doi au plecat cu o pungă plină de bani. S-au urcat pe un scuter parcat în apropiere şi au dispărut în aglomeraţie. La faţa locului au sosit mai multe echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi firmei care asigură securitatea băncii.


Conform primelor informaţii, anchetatorii bănuiesc că atacatorii ar fi ţigani. La această oră ancheta e în plină desfăşurare. Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1 Suma cu care au reuşit să plece cei doi atacatori din agenţia BCR a fost de 3750 lei. Iniţial când au pătruns în bancă, agresorii i-au cerut casierei să le deschidă bancomatul şi să le dea toţi banii. Femeia le-a explicat că nu poate să-l deschidă pentru că aparţine de altă firmă. Tâlharii i-au cerut să le dea toţi banii pe care-i are. Inspirată, casiera nu a deschis decât sertarul în care erau bani româneşti şi le-a dat cei 3750 lei. Casieriţa a apăsat şi pe butonul de panică, dar agresorii au reuşit să dispară până la sosirea forţelor de intervenţie.

UPDATE2 În urma scotocirilor efectuate de poliţişti, a fost descoperit, în zona Lunei, mopedul cu care ar fi fugit cei doi atacatori de la agenţia BCR.

UPDATE 3 Un suspect a fost reţinut, în urmă cu câteva minute pe Calea Buziaşului, aproape de ieşirea din oraş. Poliţiştii l-au observat în timp ce se  îndrepta spre Moşniţa Noua. Suspectul corespunde semnalmentelor  şi avea pe cap o cască albă. Suspectul, care nu avea nici un document asupra sa,  a fost încătuşat şi dus pentru audieri la sediul Poliţiei pentru cercetări.

UPDATE 4 În urma audierilor, suspectul reţinut a fost eliberat, poliţiştii stabilind că nu este implicat în jaf. Ancheta continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.