Care e ultimul plan al Elenei Udrea?; cât bea un român?; cum...

Care e ultimul plan al Elenei Udrea?; cât bea un român?; cum se evită embargo-ul?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1780288253">

Preluând ideea lui Nicolae Ceauşescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că vrea ca Bucureştiul elena udrea serioasa 1 psă devină o capitală dunăreană şi că intenţionează să preia proiectul canalului Dunăre – Bucureşti la ministerul pe care îl conduce, transmite NewsIn.

România are cea mai ridicată rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană (11 decese la 1000 locuitori): 13 ‰ în rândul copiilor sub 1 an, comparativ cu 5, 72‰ media în Uniunea Europeană (Suedia 2,7‰, Italia 5,5 ‰), respectiv 15 ‰ în rândul copiilor sub 5 ani (versus Suedia – 3‰, Italia 4 ‰), conform Mediafax.

Instituţiile statului controlează la foc automat firma victimei pedelistului Costel Iancu, în timp ce procesul fostului demnitar acuzat de răpire intră în linie dreaptă la Curtea de Apel Bucureşti, scrie Evz.

România se află în topul celor mai riscante zece economii din lume, situându-se pe poziţia a opta, în functie de costul asigurării datoriilor, potrivit datelor publicate miercuri de compania CMA Data Vision, relatează Hotnews.

Fiecare român a băut 58 de litri de băuturi carbogazoase, potrivit estimărilor de anul trecut ale unei companii de băuturi răcoritoare,  studiul arătân că acest consum este de peste două ori mai mult faţă de media ţărilor emergente din regiune, dar aproape de media pieţelor dezvoltate, notează Gândul.

Iranul a pus la cale o strategie complexă de evitare a sancţiunilor impuse de Naţiunile Unite, care constă, în special, în schimbarea periodică a denumirilor şi proprietarilor navelor sale implicate în comerţul cu tehnologii interzise, potrivit unei anchete a cotidianului „New York Times”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.