Cât a crescut economia subterană?; cum se mai face un milion de...

Cât a crescut economia subterană?; cum se mai face un milion de euro?; ce pregătesc ruşii?

1
DISTRIBUIȚI
<


p>Economia ascunsă, care include în principal munca la negru şi fraudele fiscale, în special cele legate de Taxa pe Valoarea Adăugată, euro  sulreprezenta la finele primului trimestru 20,4% din PIB, potrivit Institutului Naţional de Statistică, citat de Adevărul.

Guvernul consideră că în acest an va obţine din privatizarea firmelor aflate în portofoliul Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului peste 260 milioane lei (aproape 62 milioane de euro), de aproape 12 ori mai mult decât în 2009, conform bugetului instituţiei avizat de Executiv, scrie Gândul.

O mai mare siguranţă în aprovizionarea cu gaze naturale, zeci de milioane de euro anual din tranzit, dar şi o mai mare influenţă în zonă sunt doar câteva dintre avantajele pe care le va aduce României includerea ei în South Stream, spun analiştii contactaţi de Evz.

Bugetul Lugojului a fost „găurit” cu un milion de euro în urma unui schimb de terenuri cu cântec, beneficiarii tranzacţiei fiind sponsori importanţi ai PSD şi PD-L, anunţă Jurnalul Naţional.

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, vrea ca rubla să devină o monedă liber convertibilă şi, în câţiva ani, să rivalizeze cu dolarul ca valută forte, conform celor de la Gândul.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.