Cătuşe, găozarilor!

Cătuşe, găozarilor!

2
DISTRIBUIȚI

Ai dracu’ ziariştii ăştia! Fac ce fac şi strică fengşuiu’ cui nu trebuie. În loc să prezinte graşilor de pensionari avantajele tăierilor press-freedompensiilor – slăbire gratis, portofel mai uşor de purtat, mai puţine drumuri la piaţă- ei dau toată ziua burtihanele miniştrilor portocalii cu bronz de Monaco. Plus viloaie şi alte acareturi. De exemplu, Vuitonul care face cât toate salariile dintr-un bloc turn pe două luni. Campanie murdară, ce să mai discutăm. Nu mai poate omul când e la putere să mai ridice o sală de sport la preţ de Casa Poporului că  vin ziariştii să întrebe ce, cine, cum, de ce? Şi nu se opresc când le dai cu sictir. Păi nu-s mai rău ca teroriştii? Asta-i varianta simplă.


Să vezi cum fac când dau de câte un contract cu dedicaţie semnat cu o firmă care apare poimâine în acte. Pericol public. Trag de caz în toate părţile mai rau ca ăia care bagă-n nară câte trei liniuţe o dată. Nu mai poate demnitarul să stea la un şpriţ de vară din cauza reţelelor de presă organizată. Pentru neştiutori – ziariştii înconjoară imediat zona, bagă teleobictive şi camere la înaintare, complotează împotriva organelor de pază de securitate ca să smulgă o grimasă clasificată. În loc să fie ascultători ziariştii şi  să cânte-n cor „ţara noastră e frumoasă, PIB-ul şi-n criză o să ne crească, nu-i e frică nici de coasă”, ziariştii caută prin ţară să vadă pe unde a mai crescut un centimetru de autostradă. Nu se gândesc ei, cât rău fac ei ţărişoarei când dau pe sticlă toate astea. Să ne râdă străinătatea. Că aşa ne pică raitingul de ţară. Deci, iaca, vulnerabilitatea pentru stat. Pentru că pixurile-s mai periculoase decât mitralierele, carneţelele de notiţe mai pline de surprize decât dosarele de la DNA şi vocile răzvrătite mai gălăgioase decât vuvuzelele , nu rămâne decât o soluţie – cătuşe, găozarilor! Dormi liniştit, acum, popor român. Puterea lucrează pentru tine.

2 COMENTARII

  1. Mostenitorul cucuvelei de la Cotroceni loveste din nou.
    Pe surse din Balta Verde am auzit, printre aburii diminetii ca se pune de atribuirea directa a unui contract de achizitie publica pentru catuse.
    Cica, vor fi de firma, cu cristale „Swarowski” si personalizate cu numele fiecarui jurnalist incomod. Binenteles ca culorile cristalelor vor fi asortate cu zodia fiecarui jurnalist. Castigator al contractului si furnizor exclusiv pentru Romania va fi o firma unde asociati vor fi Nutzy si Eba, fifty – fifty.
    In plus, la ora actuala s-a solicitat in teritoriu sa se trimita la Cotrocelu Santinelu o lista cu toti ziaristi indezirabili din teritoriu, cu toate datele de identificare, pentru a se face comenzi din timp.

    APEL CATRE DICTACHIOR SI a lui SLEAHTA
    Nene chiorule, zau erai mai simpatic cand scapai cate o „pasarica” pe gura, cand alintai cate un „gaozar” sau cand foloseai un ardei iute. Ai devenit prea serios intr-o tara de mistocareala, tu vrei seriozitate cand noi vrem paine si circ? Haida de. Mai bine ia mataluta o barcuta de hartie, una mai mare si imbarcai pe toti pitiponcii din PD minus L si dute-n voiaj pe Marea Neagra. Poate va inecati si scapam de voi.

  2. deci asta e cel mai tare material care l-am citit in ultima vreme. esti tare Bota, si sa mor daca nu ai dreptate. Respect pentru materialu’ asta. keep up the good work man

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.