Ce mai pregăteşte guvernul Boc?; cine trăieşte mai mult?; de ce a...

Ce mai pregăteşte guvernul Boc?; cine trăieşte mai mult?; de ce a fost arestat un toreador?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Fondurile insuficiente pe care le-au primit ministerele în acest an s-ar putea subţia şi mai mult în curând, odată cu rectificarea eurobugetară care va avea loc în două-trei săptămâni, a declarat ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu pentru Gândul.

Bărbaţii din România care au absolvit o facultate şi au în prezent 30 de ani au o speranţă de viaţă de 75,9 ani, în timp ce speranţa de viaţă a barbaţilor fără liceu este de doar 65,3 ani, în cazul femeilor diferenţa fiind mai mică – cele licenţiate au o speranţă de viaţă de 80,3 ani, nu cu mult peste cea a femeilor fără şcoală – 76,1 ani, arată un studiu Eurostat.

Micii antreprenori români pot contracta credite din fondurile Fondului European pentru Europa de Sud-Est  de până la 100.000 de euro pentru a-şi finanţa capitalul de lucru sau investiţiile programate, scrie Adevărul.

Guvernul regional din Catalonia (Spania) anchetează o clinică din Barcelona despre care se bănuieşte că ofera tratamente de „vindecare”  a homosexualităţii, relateaza presa spaniolă, citată de AFP.

Un toreador mexican care a fugit din faţa unui taur în timpul unei coride a fost arestat pentru că nu şi-a respectat contractul pe care l-a semnat, notează Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.