Ce medici au interzis în Timişoara?; cine câştigă de pe urma crizei?;...

Ce medici au interzis în Timişoara?; cine câştigă de pe urma crizei?; cum ajungi din porc cetăţean de onoare?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1167014613">

doctorNici un absolvent de rezidenţiat în medicină de familie şi nici un nou medic de familie care îşi deschide cabinet în Timişoara nu va mai putea să aibă grijă de sănătatea asiguraţilor, după ce patronatul Medicilor de Familie Timiş a declarat oraşul de pe Bega închis noilor practicieni, scrie Renaşterea bănăţeană.

Cinci confederaţii sindicale vor depune o plângere la Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM), prin care reclamă statul român de încălcarea drepturilor şi libertăţilor sindicale câştigate, informează Agerpres.

Peste 1.800 de fermieri vor beneficia de prime pentru conversia fermelor tradiționale în unele ecologice, din a doua parte a anului, a declarat ministrul agriculturii, Mihail Dumitru, citat de Adevărul.

Recesiunea  este o perioadă foarte prosperă pentru crima organizată din Italia, Mafia preluând una după alta companii falimentare din nordul industrializat al ţării, unde îţi asigură un aer de „respectabilitate”, au relatat surse judiciare din Italia pentru The Independent.

După ce a supravieţuit seismului care a lovit China în anul 2008, fiind scos teafăr de sub dărâmături după 36 de zile, un porc a fost ridicat la rang de „cetăţeande onoare” de autorităţi, conform metro.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.