Centru Intermodal de Transporturi se va construi la Remetea Mare

Centru Intermodal de Transporturi se va construi la Remetea Mare

1
DISTRIBUIȚI

Întâlnirea de astăzi dintre reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi cei ai Consiliului Judeţean Timiş şi Primăria Timişoara centru intermodalpe tema amplasamentului viitorului Centru Regional Intermodal de Transporturi s-a încheiat cu o concluzie categorică – Remetea Mare. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit, săptămâna trecută faptul că prin studiul de prefezabilitate şi ulterior prin cel de fezabilitate, Consiliul Judeţean Timiş a scos din joc varianta optimă la Remetea Mare, în urma acestei manevre soluţia ideală găsită fiind un amplasament din comuna Recaş.


condusă de un primar pedelist. În urma unui studiu de fezabilitate plătit de Primăria Timişoara s-a dovedit că varianta cea mai viabilă este Remetea Mare, aici existând conexiunea cu aeroportul şi legătura cea mai apropiată cu autostrada. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, susţinător al variantei Recaş a cedat şi el în faţa indicatorilor economici, admiţând că soluţia Remetea Mare este cea mai bună. Proiectul urmează să fie realizat din fonduri europene, proiectul urmând să fie demarat după 2014, când CFR va putea să acceseze fondurile postaderare.

1 COMENTARIU

  1. Asa cum am mai postat, referitor la acest centru, am spus ca se va face la sfantu’ asteapta.
    Aburi de pe balta verde, mi-au soptit la ceas de seara ca barbosii au hotarat sa nu-si mai traga fire de barba si sa o puna de-o smenuiala comuna. Pentru binele boborului dar mai ales al partidelor pe carele reprezinta fiecare.
    Brendu’ judetean in cadere maxima de popolaritate, atat pe plan local cat si la „nevel national” (adicatelea nu mai are trecere la Brendu’ national – ca ala-i chior si nu poate sa aiba’n vizor pe prea multa lume odata) s-a gandit la o alianta cu Brendu’ „muncipal” ca la alegerile ce vor venii, pesedeii o sa le cam puna pielea-n bat. Iar liberalii atat asteapta si ei la cotitura, sa puna de un foc de „tabara” la care sa prajeasca niste langoase cu branza, propaspat ingerate de pitziponcu’ gastric aka Aliiiin Popoviciu.
    Ca pitziponcu’ gastric nu mai este nici el in gratii se vede de la tembelizor, mai bine zis de la lipsa acestuia din emisiuni. Sau poate n’o mai fi cotizat la Ada Mesesan si acum canci aparitii.
    „Gastronomicule” ai grija, daca nu mai apari pe sticla te uita lumea. Pentru o imagine buna merita sa dai un leu. Mai renunta si tu la o langoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.