De câte case au nevoie românii?; ce vor să liciteze moldovenii?; unde...

De câte case au nevoie românii?; ce vor să liciteze moldovenii?; unde poate ajunge euro?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Românii au nevoie de un milion de case, dar reluarea tranzacţiilor cu apartamente depinde de reluarea creditării, dar şi de scăderea asigurare casaîn continuare a preţurilor, scrie Gândul.

Autorităţile moldovene vor ca o parte din sârma ghimpată folosită la graniţa cu România, pe care subunităţile militare din zonă o păstraseră în stocuri, să fie scoasă la licitaţie pe motiv că are valoare simbolică, scrie Jurnalul de Chişinău.

Moneda unică europeană este în pericol de dispariţie în următorii cinci ani, dacă actuala componenţă a zonei euro se va păstra, sunt de părere analiştii britanici, citaţi de Sunday Telegraph.

Trei membri ai forţelor speciale ruseşti OMON  au fost arestaţi după ce au fost descoperiţi că au folosit un card de credit găsit asupra uneia dintre victimele catastrofei aviatice de la Smolensk din 10 aprilie, relatează Radio Polonia.

Un studiu recent a scos la iveală faptul că femeile cu imperfecţiuni fizice sunt mai ferite de boli decât cele cu o siluetă de invidiat,  au declarat oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Iowa, citaţi de Daily Mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.